A STOP mint a korrekt hírközlés fellegvára, csak ízléstelen hangnemet képes megütni a Jobbikkal kapcsolatos híradásaiban. Legújabb cikkükben Dúró Dórát, a Jobbik Magyarországért Mozgalom szóvivőjét mocskolja be a cikk címe.

A STOP ezekkel a szavakkal hódítja meg a tisztesség legmagasabb bérceit:  "Bemutatjuk a Jobbik szexszimbólumát - Dúró Dóra a STOPnak."

Tudom én, hogy a szokás nagy úr. A STOP megszokta, hogy a kenyéradóinál a lepedő akrobatikában jártas nők kerülhettek előtérbe. De meg kellene már végre érteniük, hogy a Jobbik ebben is radikális változást vezetett be. Ugyanis a hozzáértés és rátermettség alapján is előtérbe kerülhet egy nő, nem csak a szexuális vérmérséklete szerint.

Radikális változást a női politikai szereplők előtérbe kerülésének feltételeiben!

A lényeg az, hogy a STOP mocskos módon vezeti fel Dóra interjúját. A Jobbik nevével kapcsolatban, már nem létezik a média nagyrészénél más stílus. Bármilyen eszközt igénybe vesznek az olvasottság eléréséhez. A liberalizmustól elkorcsosult elméjük parancsára bárkit képesek beszennyezni. Oknyomozó újságírás címén féligazságokat, vagy egyenesen hazugságokat jelentetnek meg. A szenzáció mindenek felett.

Hiteles hírközlést a "független magyar médiákban"!

Nem így terveztem, de lassan egy kiáltvány áll össze ebben az írásban. A jelenlegi írott és elektronikus sajtó nagy része sajnos kevéssé foglalkozik a tényszerűséggel, hiszen a mai piaci versenyben az nem eladható. Szerintük a lebutított népnek szenzáció kell. Arra még hajlandóak felfigyelni.

Szerintem pedig tisztesség kell! Mert a sajtó kezében olyan hatalom van, amit ha rosszul használnak, akkor az emberek gondolkodásmódját elkorcsosíthatják.

Az elkorcsosult gondolkodás pedig elkorcsosult nemzetet hoz létre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr371889912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.04.08. 12:44:52

Hát... ez a poszt nem talált. Az egyetlen amiben egyet tudok érteni, hogy a Stop egy ritka mocskos médium.

De: Dúró azért van a Jobbikban, és azért kapott máris vagy ötféle pozíciót (kulturális kabinetben, egyéni jelölt, lista befutó hely), mert Novák faszát szopja. Ugyanis kvalitásaival sehogy sem magyarázható ez a hirtelen emelkedés.

Úgyhogy ezen nem lehet felakadni "Bemutatjuk a Jobbik szexszimbólumát - Dúró Dóra a STOPnak.", sőt én még enyhének is érzem. Az ilyet nem szexszimbólunak hívjuk, hanem qrvának.

A médiaetikát egy lapon említeni Novák feleségével kapcsolatban pedig a Lol kategóriája. A kuruc talán jobb, ahol névtelen szerzők buzdítanak sírgyalázásra?

Úgyhogy a véleményem, mint jobbik-szimpatizáns is: előbb a saját portán tessék söprögetni!

(ui: Egy link nem ártott volna, ha már a korrekt médiáról beszélünk.)
süti beállítások módosítása