Ha már én is megküzdöttem az erkölcs bajnokaival, akkor kötelességemnek érzem, hogy megjelentessem a pornós múlttal rendelkező gárdistalány, Magyar Gárda főkapitányához intézett, levelét. Egy fontos dologra hívja fel a figyelmünket a levél. A lány szájába adtak bizonyos dolgokat, amit nem is ő írt. Annál is inkább hiszek Nikolettnek, mert a neki tulajdonított hozzászólás túlságosan (mesterkélten) primitív lett. A pornós és a gárdában készült képeit összehasonítva pedig látszik, hogy azokat a jeleneteket nem mostanában forgatta, tehát hihető, hogy megbánta tetteit és azért lépett be a Gárdába, mert új életet akart kezdeni.

 

Adjon az Isten!

Tisztelt Főkapitány Úr!

Pár évvel ezelőtt hoztam egy rossz döntést. Nem keresek rá mentségeket, rossz döntés volt. Egy fiatal lány döntése volt, aki korban felnőtt volt, észben nem. Aztán rájöttem, hogy rossz utat választottam. Szerettem volna tiszta lappal újraindulni. A Magyar Gárda soraiba jelentkeztem, és elmondtam a múltamat. Úgy éreztem, ha elmondom szépítés nélkül a múltamat, vállalom érte a felelősséget, akkor elmondhatom, hogy felnőtt lettem. Úgy éreztem, hogy esélyt adok vele magamnak. És megkaptam ezt az esélyt a Gárdától is.

Köszönöm, hogy a Gárda összezárt, és megvédett. Épp ezért hoztam meg életem második legfájóbb döntését: szeretnék kilépni a Gárda soraiból. Sajnálom, hogy a sajtó az egész Gárdát bántotta az én hibás döntésem miatt. Még a saját oldalunk sajtója is. Ezúton tenném hozzá, hogy semmilyen portálon kommentárt nem fűztem a megjelent cikkhez, és a jövőben sem fogok, a nekem tulajdonított írással pedig én magam sem értek egyet.

Ettől függetlenül lélekben örökké Gárdista maradok, és örülök, hogy- ha rövid ideig is- de igaz bajtársak között állhattam.

Remélem, hogy azok a firkászok, akik napokig az én képeimmel bíbelődtek, egyszer majd megérzik, milyen súllyal bír egy rossz döntés. Mert szerintem ez, amit velem tettek, az volt.

Bízom abban, és civil emberként is küzdeni fogok azért hogy eljöjjön a szebb jövő!

Müller Nikolett

 

Az erkölcs feddhetetlen bajnokainak: ehhez kell igazi bátorság, nem a Kuruc.info névtelen fröcsögéseihez! Itt kezdődik a becsület!

 

U.I.:

És ami felettébb furcsa a számomra, hogy magyarázkodnak a kurucok (nem szoktak ők ilyen hevesen védekezni)!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr231885761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.04.01. 00:51:11

Mondjuk én jobban örültem volna, ha gárdistaként segítenek neki új életet kezdeni. Bár ki tudja, lehet hogy kampány után ez lesz.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.04.01. 01:47:52

Nikinek full riszpekt. A kislány nagyságrendekkel felelőségteljesebben viselkedik, mint teljes parlamenti farkciók együttvéve. Szerintem ez az ügy nem lenne ok a távozására, de maximális tisztelet jár azért, hogy az általa nagyra tartott közösséget meg kívánja védeni a támadásoktól.

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.04.01. 19:32:22

Minden elismerésem a lánynak, ehhez kell a gerinc.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.02. 09:36:35

Ne túlozzatok, ahogy a korábban keringett netes hozzászólásst se ő írta, úgy bizonyára ezt a kilépőlevelet se...
Világos tanulság a Jobbiknak az összes ilyen típusú botrányból, hogy a programra, az ország bajaira adott javaslatokra kell koncentrálni és nem kell szenteskedő önéletrajzokat megadnia magáról a párt politikusainak.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.04.02. 12:23:51

@Arma Gedeon2: Megfordult a fejemben, hogy nem ő írta,de azért kitettem.

Nem kell szenteskedő önéletrajzokat kitenni ÉS nem kell álszent módon betarthatatlan dolgokat sem számon kérni rajtuk. Azért sokan kicsit túlzásba viszik a " keresztényi tanítás szerint élek, erkölcsileg feddhetetlen vagyok" vonalat. Ez kb olyannyira rossz, mint a túlzott "nagymagyarkodás".

De ezek a botrányok nevetségesek.

Egyszerű embert beetetik. Egyik kollégám ma azzal fogadott, hogy látta a Mokkában azt a srácot, aki pénzt rabolt, majd a Jobbiknak adta. Egyrészt nem igaz, másrészt több napos hír, de még lebegtetik. Kollégám meg benyalta.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.04.02. 12:25:37

@Bemmbemm: Mármint nem az a baj, ha keresztényi értékrend alapján él valaki, hanem, ha ezt hangoztatja úton-útfélen, közben pedig bizonyára vaj van a füle mögött neki is.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.02. 12:41:16

Az sem kizárt, hogy direkt beépjtettek zűrös múltú embereket a Jobbikba, a Gárdába, hogy a kampányban lehessen őket leleplezni.
Persze spontán módon is sok marginális egzisztenciát vonz egy nyíltan rendszerellenes erő.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.04.02. 13:01:04

@Arma Gedeon2: Ha valóban jelezte a lány a belépésnél, hogy pornózott, akkor nem igazán beszélhetünk beépülésről.:)

Mindenkinek lehetnek zűrös múltbéli tettei. Lassan már ott tartunk, hogy a szimpatizánsok életét teregetik ki, ha másba nem tudnak belekötni?
süti beállítások módosítása