Bemmbemm 2010.03.22. 19:12

A víz világnapja

"Se ízed nincs, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül, hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben: maga az élet vagy."

 

                                                                          Antoine de Saint-Exupéry

 

Ma, március 22-én, van a víz világnapja. Nem lehet elégszer hangoztatni, hogy vigyáznunk kell drága kincsünkre: az ivóvízre. Jelenleg a Földön több milliárd ember nem jut egészséges ivóvízhez. Magyarországnak felbecsülhetetlen értékű karsztvíz tartalékai vannak. Vigyázzunk rá és becsüljük meg, mert ez jövőnk záloga!

 

 

2 komment

Címkék: jövő víz

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr971860351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malícia 2010.03.22. 19:21:31

Én ajánlom ezt az írást a radikálisokat lesajnáló megtévesztetteknek.
Az elolvasása után nekem speciel nem a "brutális náci" képe jelenik meg a szerzőről.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.22. 19:34:10

@Malícia milícia: Beleáshatnám magam a témába jobban is, de most se időm, se kedvem. Viszont ma van március 22, ezért ki kellett raknom annál is inkább, mert a ivóvíz nagyon közel áll a munkámhoz és nap, mint nap látom, hogy milyen felháborítóan pocsékolják egyesek.

Egy nagyközség (5-6 ezer fő) éves vízigénye kb 200 000 m3!

Majd fel tudok robbanni, mikor egyesek azzal érvelnek, hogy 150 Ft-ért kapják Pesten m3-ét, ezért nem lehet olyan nagyon fontos, hogy vigyázzunk rá.
süti beállítások módosítása