Malícia 2010.03.22. 11:10

A hazugság ára

"Hol vannak az antirasszisták?" - kérdi cikkében Czene Gábor, a Népszabadságonline oldalán.

"Osztódással szaporodunk” – sóhajt az egyik baloldali antifasiszta szervezet vezetője.

A vég nélkül alakuló antifasiszta szervezetek létszámát ugyanazon csoportosulás aktivistái teszik ki. A rémkép festő, maroknyi mániákus. A totális fasiszta diktatúrával, hazug módon íjesztgetők csöppnyi csapata, ki tudja kiknek az irányításával? A töménytelen hazugságért azonban megfizettek. A különböző "antifa" szerveződések mennyiségi létrehozása, és a bennük szereplő személyek ismétlődése lerántotta a leplet róluk. Még az elkötelezett liberálisok sem hisznek már nekik. Hiszen a demagógiától mentes emberek tisztán látják, hogy Magyarországot nem fenyegeti fasiszta diktatúra. Pláne nem, az elcsatlósodott "demokratikus" pártok által sátánnak bélyegzett Jobbik Magyarországér Mozgalom részéről!

Ismét beigazolódott, hogy a hazugság nem kifizetődő. A radikalizmus jelentésének MSZP és SZDSZ általi kiforgatása, eltorzítása, nem volt hosszútávon életképes. Legyinthetnénk rá, hogy csak egy újabb hazugságuk. De ez a kommunikáció már megjelent a Fidesz oldalon is. Kvázi, a közel húsz évet felölelő "vetésforgós" kormányzati időszakok visszaéléseinek lehetséges elszámoltatása, szövetségbe állította a két nagy riválist. Ez nem is annyira meglepő, hiszen a narancs szín is csak a vörös egyik árnyalata. 

A Jobbikkal szembeni fasisztázás teljesen érthető az eddigi politikai elit részéről. Hiszen a radikális párt parlamentbe történő bekerülésével, nehéz lesz eltitkolni a liberális kormánykoalíció eddigi visszaéléseit, és igazi ellenőrzést kap egy esetlegesen megalakuló Fidesz kormány is. Ha csősz van a kertben, nehéz megdézsmálni a gyümölcsöst. Ezért szükség van a csőszre, szükség van a valódi nemzeti kontrollra. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr631858834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.22. 16:48:21

Ezek az antifák olyanok, mint a szellemi toprongy Balogh Artúr. Az is egy egy írását 2-3 blogon futtatja folyamatosan. :)

Aki kicsit is ép elméjű ma Magyarországon, az kiröhögi ezeket az embereket. Nincs itt semmiféle rasszizmus, de "igény az lenne rá", ahogy a bácsika mondaná a faluban a riporternek. ;)

A Fidesznél számomra akkor bújt ki a szög a zsákból, amikor bevérzett szemekkel elkezdték a Jobbikot szapulni. Érdekes, hogy 2 elcsalt választás után nem voltak ennyire vehemensek a szocialistákkal szemben.

Sokszor mondtam már: nem véletlenül vesztették el azt a 2 választást. Viszont hiba csúszott a tervbe: megjöttek a "szittyamagyarok".

Malícia 2010.03.22. 17:55:48

Értem én a Fidesz pánik okát, sok helyre kell visszafizetniük a kampányuk hiteleit. Nem örülnek neki, hogy a Jobbik figyelni fogja minden mozdulatukat.

Aqr 2010.03.22. 18:39:34

Rég nem a pénzről van itt szó. Soha nem is arról volt, maximum az átlagos pártkatonákat lehetett ezzel megvenni.

Malícia 2010.03.22. 18:48:45

Milyen indítékok állhatnak még a Jobbikot gyalázó propagandák mögött?

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.22. 18:51:52

@Malícia milícia: A pénz mellékes (az jön magától, meg amúgy is van már nekik belőle bőven), a hatalom az, amiért mindenki küzd.

A kampányuk ára az pitiáner mellékes ahhoz képest, amit a hatalom jelent.

Malícia 2010.03.22. 19:13:04

Nekem személy szerint régóta az a véleményem, hogy Orbán hatalommániás. Pedig csak annyi előnye volt a cimboráival szemben, hogy apuka nagyobb káder volt a többiek szüleinél. Ez az igazán gyomorforgató. Egyszerűen remeg a hatalomért. Csak ne jelentkezzen önkéntes királynak!

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.22. 19:27:51

@Malícia milícia: Orbán Viktor bárhonnan is indult, korunk egyik legnagyobb politikusa és ehhez az állításhoz mindig is tartottam és tartom magam. A Fidesz hatalmas gyenge pontja, hogy ő az egyetlen emblematikus figura a pártban. Biztos vagyok benne, ha ő kiesne a köztudatból, a Fidesz kipukkadna, mint egy lufi.

Ki helyettesíthetné? Áder? Kövér? Szijjártó (muhaha)? Deutsch? Rogán? Komolytalan emberek.

A Fidesz amilyen okos, éppen annyira buta is. Kiböjtölték ezt a 8 évet hatalom nélkül. Most minden adu ász a kezükben van, erre szerencsétlenkednek. A kampányuk arról szól, hogyan lehet a Jobbikba belerúgni, ahelyett, hogy porig rombolnák azt a megmaradt csoffadt MSZP-t.

Ezt a tetves 2/3-ot szajkózzák hónapok óta, lassan már a híveik is megunják.

Malícia 2010.03.22. 19:33:43

@Bemmbemm:
Kósát kihagytad a névsorból. Egy időben az a hír is járta, hogy ő jelenthetné Orbán alternatíváját.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.22. 19:35:57

@Malícia milícia: le is csitították kicsit. :) Orbán nem hiszem, hogy eltűrné a leváltását.
süti beállítások módosítása