Vannak hírek, aminek hallatán hevesebben ver az ember szíve, ökölbe szorul a keze és görcs rándul a gyomrába. Nem mehetünk el szó nélkül az ilyen események mellett. Szégyen és gyalázat, hogy ilyen megtörténhet!

 

Forrás: barikád.hu (változtatás nélkül)

Március 15-éről 16-ára virradó éjjel ismeretlen tettes(ek) letépték és felgyújtották a Fejér megyei Lepsényben a vasútállomás bejárata felett kihelyezett magyar nemzeti lobogót.

Az ott szolgálatot teljesítő vasutasok a barikad.hu helyszíni tudósítójának azt mondták, hogy semmit sem hallottak aznap éjszaka és azt sem tudják megmondani: kik, és hányan lehettek.

Ez az eset nem csak felháborító, hanem elgondolkodtató is. Egyrészt azért, mert a zászlót közvetlenül a bejárati ajtó mellett körülbelül 50 cm-re gyújtották meg és égették el, másrészt azért, mert a zászló elhelyezésének magasságból adódóan valószínűleg nem egy ember követte el a cselekményt.

Eddig azt hittük, ilyen legföljebb csak a környékbeli országokban történhet meg lobogónkkal, de hogy már saját hazánkban is ilyen nyíltan magyarellenes cselekedetek történnek, az már túl megy minden határon.

Ébredj magyar, innen már nincs hová hátrálni!


Ilyenkor is hangosan visít a fősodratú „magyar” média?! Ilyenkor is felháborodva hőbörögnek a demokrácia „hős”(sic!) védelmezői?! Ilyenkor is felemelik a hangjukat a Magyarok elleni gyűlölködés ellen vagy ez csak bizonyos népcsoportok kiváltsága?! Milyen országban élünk, meddig tűri ezt tovább a nemzet?! Bizony, mondom én is: ÉBREDJ MAGYAR!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr581848513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása