Ma az 1848 -as forradalom kitörésének évfordulóján számos megemlékezést tartottak a fővárosban. A Fidesz a Dózsa György téren tartotta nagygyűlését, aminek előkészületei alatt eltávolították az összes környékbéli Jobbik plakátot a közterületről. Szégyen és gyalázat, hogy ezt meg merték tenni. Szégyen, hogy (többek között) éppen ők köpködnek a radikális táborra. Most kéretik hangosan papolni arról, hogy mi is az a demokrácia és tisztesség. Íme egy videó bizonyítékként:

 

 

Update: Nem tehetem meg, hogy ne idézzek egy kommentet a YouTube-ról (hozzáteszem, hogy néhány radikálisabb hozzászóló is moderálhatná magát, túl sok a káromkodás feleslegesen):

most mégis,hogy nézne ki egy fidesz naggyűlés jobbikos plakátokkal? ne vegyék le? a holdról jöttetek? amúgy vissza vannak téve, de csak sírjatok tovább. ÖRÖMMEL tudatom mindenkivel ,hogy a fidesz mellett milliók állnak. na tsá!

Itt pedig egy általam készített fotó a Jobbik Bajcsy Zsilinszky úti nagygyűléséről. Roskadoztak a villanyoszlopok Rogán Antal plakátjaitól. Csupán az volt a „baj”, hogy igen nehézkes volt erről bizonyíték erejű fotót készítenem a zászlóerdő miatt. De ez legyen a legnagyobb problémám az életben:).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Fidesz ismételten „nagyot” alkotott. Ezzel mit akartak elérni? Esetleg megijedtek, hogy a „gonosz szélsőséges” Pörzse Sándor plakátjai szuggerálni fogják a hallgatóságot? Szánalmas ez a viselkedés, nem méltó egy polgári konzervatívként tetszelgő párttól.

U.I.: Lesz általunk készített videó is a Jobbik mai nagygyűléséről, valamint egy élménybeszámoló.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr911842551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.15. 22:08:37

Technikai OFF:
Elnézést! Rosszalkodik a blog.hu. 1 órája kínlódok ezzel a bejegyzéssel, mert nem tudom normálisan kiposztolni. Volt már komment, de töröltem a posztot és újraírtam. Kérem aki hozzászólást írt, ismételje meg. Elnézést, nem akartam törölni a véleményét, főként, hogy még el sem tudtam olvasni.

Aqr 2010.03.15. 22:15:20

Na akkor mégegyszer:
Hát igen. A demokrácia érdekében mindent.
A vigilantcitizen.com/ -on az új post nagyon durva. Bemmbemm, olvasd el a cuccot, amit küldtem, utána vesd össze a bloggal, majd nézd meg ezen az oldalon, milyen sugallatokkal vannak tele a mai klipek, filmek. Aki jobban ért a szimbolizmushoz, az csemegézhet random mai klipekből, fog érdekességeket találni. De ez az oldal nagyon jól leírja a logikáját a dolognak. Nézd meg Lady Gaga Telephone klipjét, ijesztő, komolyan ijesztő. Az utolsó mondat, amiről a vigilant blogger nem igazán tudta, mennyire kardinális, ez: "Örökre itt hagyjuk ezt a helyet. És soha nem jövünk vissza." Mondja a két ribanc által megtestesített Úr/Jahve/Atlantisz és az ő kegyeltje, a bűnbe esett ember.

Berserker 2010.03.15. 22:33:21

@Aqr: az ember nem is gondolná hogy mennyi mindent rejt egy ilyen klip. Viszont Aqr, szerintem ez itt eléggé offtopic, inkább írj valami tömör bejegyzést vagy valamit ami ezekről szól, és akkor lehetne jobban dumálni erről. Ide nem igazán illik. :)

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2010.03.16. 12:47:17

Hát igen, ha valaki a Dózsa térre megy ünnepelni, ne csodálkozzon, ha parasztnak nézik.
süti beállítások módosítása