Sokan ostorozzák a Jobbik közeli médiát és a napokban olyan hisztit vágtak le egy bizonyos blogon a bar!kád legfrissebb számának a címlapja miatt, hogy nem hagyhatom a témát szó nélkül.

Először is tisztázzunk valamit: sok kritikát kap a nemzeti radikális oldal szinte minden sajtója. Önmagában nincs is ezzel probléma, mert rengeteg észrevétel JOGOS! Kifejezetten zavar és idegesít engem és sok hozzám hasonló embert is a Kuruc.info stílusa bizonyos témákat illetően. Felháborít a folyamatos, felesleges és gusztustalan „niggerezés”, az időnként (bizonyos témákat illetően sűrűn) felbukkanó szkinhed gondolkodás és stílus. Felháborít a gyerekes „Zsideszezés, 168 Tórázás, Zsindexezés, Zsírszerzőzés” és sorolhatnám hosszan az általuk kitalált (ugyan sok esetben igazságtartalommal bíró) idióta jelzőket. De emellett letagadhatatlan TÉNY, hogy bizonyos témákról csak és kizárólag a Kurucon olvashatunk. Hiánypótló, legalábbis radikális szemmel. Persze aláírom, hogy sok mézesmázos cukorszemüveget viselő embert csupán felháborodásra késztet.

A bar!kád már más tészta. Egyértelműen és bevallottan a Jobbik pártlapja. Ennélfogva teljesen természetes és jogos, hogy saját pártjának a „szekerét” tolja. Ebbe nem lehet belekötni, pont. (Sokkal szomorúbb az, hogy az általam régen kedvelt, nívós polgári napilap, a Magyar Nemzet, Fidesz pártlappá alacsonyodott.) Sokan kritizálják a hangvételét, bár össze sem hasonlítható a Kurucokkal. Magam részéről azt gondolom, hogy jó úton halad, mind a honlap, mind az újság. Ne felejtsük el, hogy gyerekcipőben járnak, sok hibát követnek el naivitásból és tapasztalatlanságból. Pörzse Sándort is divat mostanában szidni, persze amíg a Fideszhez köthető Echo TV-ben volt műsorvezető, addig nem zavarta a „narancssárga vizeket”. Ha pedig betelefonálós műsorok vezetőjéről szeretnének egyesek eszmét cserélni, akkor kéretik a volt bolsevik, véresszájú, elmebeteg Csintalan „úrral” kezdeni. Ha majd őt is alaposan kivesézi a Fidesz tábor, akkor áttérhetünk esetleg Pörzsére vagy Szaniszlóra.

A bar!kád címlappal az én véleményem szerint nincs komoly probléma. Persze dobott egy csontot a liberális és Fidesz-közeli sajtónak, de ez szerintem elkerülhetetlen volt. Lassan már ott tartunk, hogy akkor is vád éri a radikális oldalt, ha egy tehenet jelentet meg valamelyik lap címoldalán, amin egy dávidcsillagra hasonlító folt van. EMBEREK! A JÓ ISTEN ÁLDJON MEG BENNETEKET! A Jobbik és médiája képviseli a nemzeti radikális emberek véleményét. Mit vártok? Homo erotikus, szivárványos képek jelenjek meg a címlapon, ahol a szamárfülben „nemigazorzági Ferike” csókolgat egy 80 éves, munkában megőszült párttitkár elvtársnőt?

Egy vita során előkerült, hogy a probléma az a címlappal, hogy meggyalázza nemzeti jelképünket. Egyrészt az utóbbi évtizedben számolatlanul gyalázkodott a magyarok és a kereszténység ellen a szélső liberális média. Ott tetszettek volna hangosabban károgni! Mindjárt az első alkalomnál! Nem kellett volna hagyni, hogy így elfajuljanak a dolgok! Hozzáteszem VÉLETLENÜL SEM szabad összehasonlítani ezt a címlapot a „Lalikirály” -féle hulladék Szent Korona gyalázásával! Ugyanis ott a „micisapkázással” egyértelműen fröcsögött és gúnyolódott rajtunk az a szerencsétlen, míg ez a címlap csupán JELKÉPESEN felhívja a figyelmünket, hogy az utóbbi idők ténykedését nézve mi várható Budapesten (és az országban), ha nem lépünk HATÁROZOTTAN és AZONNAL! Egyértelmű, hogy egy nemzeti radikális médium nem saját jelképeinket akarja gyalázni. Aki ezt akarja elhitetni, az szándékosan félrebeszél és ferdít! Aki pedig azzal jön, hogy kinek mennyire van szüksége a mindennapi „zsidózás” adagra, az ismételten legyen szíves körülnézni a világban maga körül.

Tele van a tököm azzal, hogy a Jobbik lett egyes csoportok közellensége a „jobboldalon” is. Mintha már nem is az lenne a legnagyobb problémánk, hogy az utóbbi 20 évben hogy tették tönkre az országot és maradék nemzeti identitásunkat is! Ne kezdjük azzal, hogy a Jobbik kezdte a támadásokat! Egyrészt ez nem igaz teljes egészében, másrészt már nem is lényeg. FELHÁBORÍTÓ, HOGY A FIDESZNEK ÉS A SZAVAZÓIK NAGY RÉSZÉNEK HÓNAPOK ÓTA NINCS MÁS TÉMÁJA, MINT A JOBBIK MOCSKOLÁSA! Mi vagyunk véresszájúak? Tessék már ellátogatni Fidesz közeli blogokra! JA, hogy ott legalább elmondhatjátok a véleményeteket, míg a bar!kádon vagy a Kurucon nem? Egyrészt semmi értelme nem lenne, ha az előbb említett 2 oldalon fórum üzemelne, mert elveszne a néhány valóban értelmes vélemény a sok ezer gyalázkodó szar közt, másrészt olyan provokáció áradat lenne, hogy használhatatlan lenne az egész. Bizonyos oldalakon 500-600 komment is érkezik egy témában. A java kreténebbnél kreténebb emberektől. Én magam nem vagyok erre kíváncsi. Akinek véleménye van ezerféleképpen elmondhatja. Írjon blogot, ha nincs más. Én is ezt teszem, mert itt SZABADON leírhatom a véleményem és csak az olvassa el, aki kíváncsi is rá (örömömre egyre több olyan visszajelzést kapok, hogy jó, amit csinálok)!

Végezetül unom már a sok agyoniskolázott 20-as évei elején járó politológus-, bölcsész- és joghallgató lenéző, megvető és mindenki felett álló viselkedését (tisztelet a kivételnek). Én nem vagyok egyetemi végzettségű ember, de megvan a józan paraszti eszem és rohadtul unom, hogy egyesek felsőbbrendűen kioktatnak nap, mint nap. Sajnos egyre több ilyen semmirekellővel találkozni az interneten, akik valószínűleg mindenkinél jobban tudnak mindent, de még 5 egészséges percet nem dolgoztak életükben és SEMMILYEN keserű tapasztalatuk nincs a világról és az abban való kínkeserves megélhetésről (ismételten tisztelet a kivétenek). Márpedig legtöbben csak azért vetemedtünk „politizálásra” és a veletek való felesleges és parttalan vitákra, mert ELEGÜNK VAN MÁR EBBŐL A RENDSZERBŐL és abból, hogy KISEMMIZNEK, TÖNKRETESZNEK minket!

Eddig az volt a baj, hogy kussoltunk!

DE VÉGRE ODACSAPTUNK AZ ASZTALRA ÉS KIMONDTUK, HOGY NEM GYALÁZHATNAK, NEM OKTATHATNAK KI BENNÜNKET, MERT NEM TŰRJÜK EZT TOVÁBB EGY PERCIG SEM!

Most éppen ez a probléma? Talán igen, de ez legyen a TI problémátok! Én végre kicsit jobban érzem magam és reménykedek. Ti csak fröcsögtök (sokan sajnos közülünk is), mert ez lételemetek. Mindegy kire, mindegy mikor, de szükségetek van rá. Nekem nem. Alig várom, hogy jobbra forduljon a sorsunk, kitörölhessem ezt a blogot és ennek az egész világnak az emlékét is a fejemből! De talán soha nem fog ez megtörténni.

 

A LÉNYEG AZ, HOGY RADIKÁLISOK VAGYUNK ÉS NEM REJTJÜK TOVÁBB VÉKA ALÁ A VÉLEMÉNYÜNKET! BÜSZKÉN JÁRUNK,  EMELT FŐVEL!

 

Akinek nem tetszik, az finoman szólva: menjen a picsába!

 

SZEBB JÖVŐT!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr241838827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.15. 22:22:56

Hmm...érdekes. Ennyi idő alatt egy hozzászólás nem érkezett. Ezek szerint valóban igazam van? Ez számomra nem volt kérdés, de meg is erősítettetek benne.
süti beállítások módosítása