MTI alapján:
 
Vona Gábor szerint a Jobbik "nagy meglepetésre, a választások megnyerésére készül".
A párt elnöke, kormányfőjelöltje vasárnap Szolnokon sajtótájékoztatón kijelentette, céljuk nem a második vagy harmadik hely megszerzése a tavaszi országgyűlési választásokon, hanem a győzelem.
Hangsúlyozta, radikális változásokat akarnak, hiszen az ország jelenlegi helyzetében már nem elegendő a tüneti kezelés.
Programjukról szólva példaként említette egyebek mellett a privatizáció és a bankrendszer újragondolását, csendőrség felállítását, a "vonzó életpályaként, vagy wellness-központként működő börtönök" helyett önfenntartó büntetés-végrehajtási intézetek kialakítását, valamint a nemzettudat helyreállítását.
Morvai Krisztina, a párt államfőjelöltje ugyancsak a Jobbik programját ismertetve azt mondta, olyan politikai erőre van szükség, amely képes változtatni például azon, hogy a rendszerváltás óta az állam a külföldi befektetőket és multinacionális cégeket támogatja a magyar vállalkozások kárára.

Nemzeti Radikál kommentár:
 
Nagyon helyes Vona Gábor hozzáállása. Többek között mi is a feladatunknak tekintjük, hogy minél több emberhez eljusson a Jobbik üzenete és a jövőben is ez lesz a fő célunk. A Fidesz már "bizonyított" a 8 évi tohonyasággal. Mi a magunk részéről szívesen adnánk egy esélyt az "új erőnek". Az elkövetkezendő bő 2 hónapra pedig erőt és kitartást kívánok minden jobbikosnak és hazaszerető honfitársamnak. Reméljük eljött az idő, hogy kitörjünk ebből a posványból, amiben az elmúlt évtizedekben dagonyáztunk.
 
ADJON AZ ISTEN: SZEBB JÖVŐT!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr651718509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása