Bemmbemm 2010.01.29. 00:15

A lényeg

Íme egy rövid idézet Morvai Krisztinától:

"A neoliberális rendszer – amelynek az a lényege, hogy a profitot privatizálni, a kárt és a költségeket pedig államosítani kell – összeomlott. Alternatívát nem tudnak nyújtani, de valamit mégis mondani kell, és akkor kezdik szajkózni, hogy ők védik meg a fasizmustól a világot. Mi, rendszerkritikus erők vagyunk a fasiszták, ők pedig az antifasiszták. Ez a kommunikációjuk az összes mai problémára."

Ez a pár sor a lényege a mai politikai helyzetnek. Biztos, hogy minden kedves olvasó ismer legalább egy olyan embert, akik nem akarnak szavazni "Mee' minek, úgyis tökmindegy, hogy kik vannak ott vazze, nekem szar lesz mindíííg!". Nem, rohadtul nem mindegy, hogy kik vannak ott fent az országgyűlésben a hazát irányítva. Rohadtul nem mindegy, hogy hónap végén (vagy már az elején) napról napra élünk, közben a napi híreket olvasva egy videón azt üzeni nekünk az egyébként milliárdos, büdös bunkó Havas Henrik, hogy szavazzunk az MDF-re, mert az kib....tt jó párt és csak nekik van igazi programja.

Ez a jelenlegi rendszer valóban összeomlott. Ülünk a romjain és a sebeinket nyalogatjuk. Kapjunk már fel egy téglát és dobjunk már fejbe vele pár díszpintyet, akiknek köszönhetjük. A téglánk pedig legyen egy szavazat a Jobbikra tavasszal, mert ugye mégiscsak civilizáltak vagyunk és nem akarunk senkit megfélemlíteni. De üzenem nektek díszpintyek, ha tavasszal nem tűntök el örökre, lehet, hogy igazi téglák fognak záporozni felétek! És akkor majd lehet fasisztázni, elhatárolódni meg demokráciáról, európaiságról papolni...senki nem fog titeket meghallgatni.


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr381711445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása