Aqr 2010.01.27. 13:37

Klímahype #2

Folytatva a globális felmelegedés körüli érdekességek sorát, meg kell említenünk, hogy nem minden résztvevő nyomja akaratlagosan ezt a témát. Sokan valóban segíteni akarnak, néhány tudós talán még valóban elhiszi, hogy gáz van és a Föld megmentésre vár. Itt most nem a fajkihalások vannak célkeresztben vagy az erdőírtás, vagy az egészségtelen városi levegő. Ezek tények, mind tudjuk, hogy mit kell tennünk, a környezet valóban szenved tőlünk. De a globális felmelegedés súlykolásával kemény adókat vetnek ki, kamu ellenálló csoportokat hoznak létre, és sokan megélnek ebből a dologból. Mindenki kollektíve érzi magát bűnösnek, és ez is a változás vagy változtatás illúzióját szolgálja, a lázadozó lelkeket leköti.

CRU szerverek ellopott emailjei kapcsán ismét hazudott a média. Miután kiderült, hogy az emailek valósak, nem próbálták meg cáfolni a dolgot, csupán minimalizálni a károkat, ezért azt mondták, csupán egy hoax történt, miszerint az évgyűrűs adatokat figyelmen kívül hagyták. Hát nem, az emailek itt olvashatók.

Mivel sok emailről van szó, vannak összefoglaló videók, pl:

 

Vagy: link

Lengagyobb koppanás, hogy minél jobban belelátok a tudósok zárt rendszerébe és túlélésre berendezkedett, megalkuvó, hiú és lenéző tagjai tevékenységeibe, annál inkább kezdek hajlani arra, hogy higgyek a 2012 blogban leírtak tudósokra vonatkozó részére.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr781706362

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Beszéljünk az időjárásról 2010.01.28. 13:11:06

Gimnazista koromban elterjedt nézet volt, hogy akik „csak” az időjárásról tudnak beszélni, azok unalmas alakok. Bár ezzel a megközelítéssel már akkor sem értettem teljesen egyet (nyilván unalmas lehettem), az éghajlatváltozás körül fokozódó...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.01.27. 18:00:54

Nekem erről a klímaváltozásról, meg környezetvédelemről az jut eszembe, mikor Bruce Willis az Armageddonban golfozik az olajfúró-torony tetején és rendre eltalálja a Greenpeaces tüntetők hajóját, közben ordít: "Tisztában vagytok vele, hogy évente mennyi gázolajat pöfög el az ócska ladikotok?!"

Sok ember csak a pofáját jártatja, mások meg súlyos milliárdokat költenek el a nagy semmire, mi meg hagyjuk.

A legjobb az volt, mikor egy Discovery Channeles dokumentumfilmben be akarták csomagolni az északi sarkot hőtükrös fóliával...
süti beállítások módosítása