Bemmbemm 2010.01.27. 21:12

Egyvalamit soha!

Vannak olyan pillanataitok mikor szét tudnátok szaggatni a világot? Nekem néha igen. Olvasom a Kurucon, hogy kilakoltattak egy öreg nénit. A bank árverésén ki volt a sztárvendég? A Hal a tortán stábja? Majdnem, kedves Olvasó. Tasnádi Péter, egy mocskos maffiózó, pár bőrnyakú haverjával. Elvették a Magyar Hírlap fotósának a memóriakártyáját és életveszélyesen megfenyegettek néhány igaz magyart, akik nem nézték jó szemmel az undorító színjátékot (a VÉSZ-Vállalkozók Érdekvédelmi Szövetsége néhány tagja volt, akik nem tétlenkedtek és a helyszínre siettek).

Korábban már elgondolkodtam és számot vetettem az ingatlanadó kapcsán, hogy mi lenne, ha bojkottálnám a befizetését. Ezt a gusztustalan sarckísérletet szerencsére már elvetette az Alkotmánybíróság. Viszont van egy bankkölcsönöm nekem is, amit még épphogy, de be tudok fizetni, DE... Ha nem tudnám, akkor jönnének és elvennék a házunkat? Elvennék azt, amit a szüleim építettek a nagyszüleimtől kapott földön, ami már több, mint egy évszázada a családunk birtokában van, ami túlélte a komcsik államosítását is? Elvennék azt, amit a szüleim építettek vérrel-verejtékkel? Elvennék azt, amibe én is beleöltem eddigi életem minden vagyonát? Tönkretennék a családom életét? Kisemmizve kiraknának az utcára, MERT NEM TUDNÁM FIZETNI AZT A TETVES KÖLCSÖNT A BANKOK UNDORÍTÓ, TELHETETLEN SPEKULÁCIÓI MIATT? Merthogy erre készülnek tavasszal: több tízezer embert utcára akarnak tenni. Szerencsére mi még bírjuk a terheket, de görnyed már a hátunk és remegnek a térdeink.

Egyvalamit tudok: ha mégsem tudnánk törleszteni, mert képtelenség lenne a bankok elképesztő igényeit kielégíteni, nem adnám könnyen az házunkat. Már szinte mindenünket elvették, de az életünk munkáját, a saját tulajdonunkat, az egyetlen és utolsó menedékünket, a családunk otthonát nem vehetik el egykönnyen, mert nem hagyjuk magunkat.

Ha megjelenne a sok keselyű, a bank végrehajtói, a maffia vagy akár a kivezényelt sünök, nem úsznák meg könnyen a haragom. Nem hagynám, hogy ez a mocskos, szemét, kapzsi világ kisemmizzen. Egy módon vihetnének el, de az nem bilincsbe verve lenne. Ha betennék a mocskos lábukat az ajtónkon, magammal vinnék párat. Isten bocsássa meg a szavaim, de könyörtelenül megvédeném magunkat és az otthonunkat.

MSZP, Fidesz, SZDSZ és a többi rakás szar: pöffeszkedve ültök elefántcsont tornyaitokban erkölcsről és tisztességről papolva! Végignézitek, ahogy eltűnik a normalitás az életünkből. Végignézitek, ahogy lassan kivérzünk. Hazazavartok minket az utcáról, ha kinyitjuk a pofánkat a kurva nagy demokráciátokban! Elvesztek mindent tőlünk, hagyjátok, hogy rabszolgákká váljunk.

Ma este véglegesen megfogadtam: csak a családom számít nekem. Ha valaha, valaki a jövőben szét akarja rombolni, tönkre akarja tenni a szeretteim életét és nem mellékesen a sajátomat, megismerkedik a haragommal...

Annak a 170.000 embernek üzenem, akik arra várnak elkeseredetten, hogy a bankok tavasszal az utcára tegyék őket: ne hagyjátok magatokat, védjétek meg az otthonaitokat, én veletek vagyok!

Vége a toleranciának, vége a nyugodt hangnemnek. Állatként kezeltek minket és ha kell, hajlandóak leszünk állatként megvédeni magunkat...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr141707622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aqr 2010.01.27. 21:21:12

Majd holnap vagy talán még ma fogok írni a Háború a nemzet ellen című filmről, mindenkinek kötelező!!! Nem szokásom felkiáltójelet halmozni, de most muszáj. Még a második részét nem néztem meg, de nagyon jól összefoglalja a dolgokat és akaratlanul is alátámaszt sok mindent, amiben nem voltam biztos.
Bemmbemm: hajszálnyira van az ország jobbik fele, hogy felkeljen és lerázza magáról ezt a parazita hatalmat. Akinek nincs semmi vesztenivalója, az érvényesíteni fogja az akaratát. Remélem végre felébrednek a magyarok és nem félnek megvédeni mindazt, ami adatott nekik és csak nekik.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.01.28. 00:43:13

Mikor ilyeneket olvasok, hogy védekezésre képtelen, kiszolgáltatott, idős embereknek elveszik az otthonát nagyon be tud durranni az agyam. Nézem a videókat, ahogy a kis motyójával rángatják ki a lakásból. A ház előtt meg a bankos kisasszony, meg a nagy bunkó állat behajtók meg vigyorognak. Remélem a VÉSZ sok emberen tud majd segíteni.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.01.28. 00:49:25

OFF: Mondjuk engem nagyon fel tud lelkesíteni, ha kommentekkel bekapcsolódnak az emberek a beszélgetésbe, de lehet, hogy teljesen szutyok és értelmetlen bejegyzéseim vannak. Tudom, már megint sír a szám:).
Nembaj Aqr, mi jól elbeszélgetünk itt XD.

Omár · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.01.28. 01:52:03

Bizony ez a bankos dolog nagyon elszaladt, pláne ha hozzávesszük az ilyen Tasnádi-féle dögkeselyűket... Undorító. És ha nem kapnak észhez, a népharag elérheti őket, aztán majd csodálkozva bámulnak le a lámpavasról...

Omár · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.01.28. 01:52:56

Ja, és én is Veletek vagyok! :-)

Omár · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.01.28. 01:53:57

@Aqr: Hallottam már róla, majd mindenképpen rárepülök, amint lesz egy kis szabad időm... Mert úgy hallottam, eléggé hosszú.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.01.28. 02:09:17

És itt ismételten felmerül a kérdés: kik tudnak ma Magyarországon több ezer lakást megvenni? Mert ha megtörténnek ezek a kilakoltatások, lesz bőven eladó ház és lakás. A magyarok csórók. Egy lakásra sincs pénzük, ezek a keselyűk meg csomagokban hirdetik az eladásra szánt ingatlanokat. Akárki akármit mond, nem lehetetlen Morvai víziója. Erre példa a pátyi ügy is: kuruc.info/r/6/53680/

Omár · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.01.28. 07:55:31

@Bemmbemm: Hát, valami bűzlik, az tény. Nagyon oda kell figyelni, a nemzet tényleg nem eladó. Ráadásul azért elég erősen szociális felépítésű a jogrendszerünk, a társadalmunk, úgyhogy igazán helye lenne az erősebb ingatlantulajdonos-védelemnek.

Aqr 2010.01.28. 17:30:07

Annyira szociális, mint a székre ragasztott rágó. :)
süti beállítások módosítása