Szegedi Csanád több előadáson is elmondta már azt, hogy ha elmegyünk szavazni, ne pártra vagy emberre szavazzunk, hanem _programra_. Arra a programra ami a legjobban képviseli az érdekeinket. Tehát ha a Fidesz letesz az asztalra egy olyan programot, hogy az tökéletesen képviseli az érdekeimet, akkor rájuk fogok szavazni (persze más kérdés hogy már úgy sem hinnék nekik, bármit mondanának).
Hogy miért így kezdtem a mondandóm? Kurucra most kikerült egy videó, ahol egy vén rothadó izé elkezdte támadni a Jobbikot. Teljesen megalapozatlanul (tudom-tudom, médiában Jobbikról vagy rosszat vagy semmit). Ő nem azt mondja hogy programra szavazzunk vagy ilyesmi, neeem, ő csak azt tudja mondani hogy szavazzunk bárkire csak a Jobbikra ne.
Poén? Az.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr671696682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila64 · www.sagaontour.ca 2010.01.24. 11:43:45

Zsuzsika "drága"!

Kövesd urad és parancsolód: "el lehet menni!".
süti beállítások módosítása