Aqr 2009.11.05. 22:40

2012

Akkor ki is nyilvánítanám véleményemet a 2012blog-ról.

Először is, amiben elolvasása után megütközik az ember legelőször, hogy a blogger bevallása szerint egy ébresztő, felvilágosító blog, alapvetően azoknak szól, akik ebben a témában már kutakodtak/nak, és nap mint nap olvassák a kurucot, bombagyárt, barikádot vagy valamilyen független hírportált. Ennek ellenére megdobja az olvasó parasztot egy marék miszticizmussal, elszór apró morzsákat innen-onnan, és szép lassan kitárulkozik egy „superconspiracy”, ami tulajdonképpen visszakövethetetlen, lenyomozhatatlan, maximum néhány apró darabkáját lehet észlelni a halandó számára látható világban és tulajdonképpen logikailag teljesen rendben van az egész sztori. Mikor végigolvassa az ember és összeáll a kép, akkor egy „hú bazdmeg” kijelentéssel áll fel a székről és nem tudja, hogy most ez egy rossz vicc, vagy ha tényleg igaz, akkor hol élt eddig. Legalábbis azok biztosan, akik most találkoznak először ilyenekkel.

A kutatási módszereket kifejtő bejegyzés elmondja, hogy használnak asztrológust, kutyafülét, csirkebelet, meg hogy egy titkos „félig okkult/félig nem” csoport ügyködik itt. Többször is láthatjuk a commentekben, hogy nem kéri, hogy higgyünk benne, csak gondolkodjunk el.

DE.

Annak ellenére, hogy az elmúlt 10 sor a blog szidalmazásáról szólt, azért igenis, hogy kötelező végigolvasni. A blog első fele tárgyilagosan körbejár témákat és összekapcsolja őket úgy, hogy még az egyszerű ember fia is megértse, az okosabbja pedig átlássa a problémák forrását.

Az Irányítók létének bizonyítása gyakorlatilag megtörténik több helyen is: ha nem lenne ilyen réteg, az ipari forradalom és a 20. század elején történő válságok hatására megindult bekebelezések kitermelték volna. Nevezhetjük őket akárhogy, korporatokrácia, vagy felső 10k vagy tehetős cionisták. Mikor valakinek mesélek arról, hogy itt mik mennek a világban és elmondom, hogy itt alapvetően a fent lévők nem a pénzért teszik, akkor megkérdik tőlem, hogy akkor ugyan miért? A kis ember minden erőfeszítése és álma a pénz köré, azaz a boldogulás köré összpontosul, el sem tud képzelni más motivációs erőt. Mikor elmondom, hogy ők nem olyan emberek, mint mi (és tényleg), egészen másképp gondolkodnak, a hétköznapi ember számára torz és érthetetlenül hááát…. gonoszak. Bár nem szeretem ezt a szót. Értetlenül néznek rám, „jajj egy újabb összeesküvés-elmélet”. Majd fogok írni bővebben a szabadkőműves gondolkodásról, de maga az összes titkos csoport egyfajta hierarchikus, piramis rendszeren alapszik. Legfelül a mindent látó szem, a keletről jövő fény, az Isteni erő és akarat. Minél feljebb megy az ember, annál több tudással rendelkezik, annál elitebb réteggel találkozik. A csapda az egészben, hogy gyakorlatilag senki nem tudja, ki van legfelül, ha egyáltalán van ilyen. Eddig én is így voltam ezzel. Tulajdonképpen lényegtelen, hogy ki ötli ki a parancsot, ha egyszer az egész piramis ugyanarra mozdul, mert közös rugó hajtja őket. Persze a lenti végrehajtó tömeget hazugságokkal irányítják. A 2012 blog pedig erre az örök kérdésre rábökött és azt mondta: ott legfelül bizony az Atlantisziak állnak. Azért ilyen kicsavart és embertelen ez az egész sztori, mert ők maguk nem emberek. Igen, itt most lehet nevetni. De aki kicsit is utánajár a dolgoknak és meg tudja magyarázni valahogy másképp az utóbbi néhány évszázad eseményeit, azt kíváncsian hallgatom. Véletlen? Így alakult? Sok beteg ember? Jah, ezekkel az érvekkel minden további vitát el lehet söpörni.

Az Irányítók hazugságai zseniálisak, mert mindegy, kinek a hazugsága, valóban létező problémák. Valószínűleg ezek sem a véletlen folyományai, így bátran odaképzelhetünk egy szervezett hatalmat a dolog mögé.

Aztán a reinkarnációtól kezdve jön a fekete leves. A commentelők között megjelentek az ezo-fanok, meg világmegváltók. Van egy-két meredek dolog. Ami ebből szerintem mindenképp kötelező gondolatmenet, az a technikai fejlődés, ami összefüggésben van azzal, hogy a tudomány objektív-e. Van néhány idióta amerikai ilyen-olyan fórumokon, akik azt bizonygatják, hogy USÁ-ban óriási erővel gyártanak titkos katonai eszközöket, objektumokat. Sokan azt mondják, hogy a régi űrfelvételeken látható számtalan azonosítatlan repülő tárgy mind létező emberi technológia, csak titkolják. Ezt le is írja végülis a 2012 blog. Hát nem tudom, tény, hogy a katonai technológia az mindig évtizedekkel a civil előtt jár. Ezen is érdemes elgondolkodni. Persze lehet nevetni és vakon bízni urainkban, de nem győzöm hangsúlyozni, aki kicsit is körbenéz, azoknak ezek a teóriák elgondolkodtatóak.

Teszem azt, ott van Nikola Tesla, a szerb tudós. Benne volt a Tökéletes trükkben is. A tudósvilágon belül ki nem mondott igazság, hogy ő volt a 20. század egyik legnagyobb elméje, ha nem a legnagyobb. Halála után a kutatásai, tervei, titkos gépei eltűntek. Tessék rákeresni munkásságára és életére. Gépeinek és ötleteinek jó részét hibás fizikai ismeretekre alapozta, mert akkoriban még fogalmuk sem volt az embereknek a kvantummechanikról, és mégis működtek. Mint korábbi írásaimban is említettem, a tudós-elit által belénk táplált dogmák és téveszmék igenis, hogy bűzlenek.

A blog csattanója: 2012 a kezdet és a vég. Lehet törni a buksit. Komoly dolgok, van némi alapjuk, sok forrásban szerepel a vég és kezdet lebegő rémképe, kezdve a sokat emlegetett Maya naptárral, a Jelenések könyve ésatöbbi. Mindezt hozzárendelte az Atlantiszi történethez. Minden egybevág, minden világossá válik. Én itt megint csak a bloggert idézném, nem kötelező ezt elhinni. Ez az egész úgyis csak idővel fog kiderülni.

Amik tények a blogon és 100%-ig egyetértek: a hazugságok, a vallások figyelmeztető igazsága, szerepe; történelmi áttekintések, a Jobbikkal kapcsolatos kételyek, és hogy nagy változások jönnek a világban. Akár háború formájában, akár forradaloméban. Ezt lehet érezni a levegőben. Az államcsőd pedig egy igazi és a legközelebbi veszély. 2008 óta államcsőd van Magyarországon, az IMF-től függ, mikor robbantanak ki egy kisebb káoszt itt. Az pedig, hogy Fanka figyelmeztetett hosszasan minket az ÚMH-on, hogy raktározzunk kaját és készüljünk a legrosszabbra, hát kicsit furcsa.

Száznak is egy a vége: gondolkodásra fel. :)

 

2 komment

Címkék: 2012 blog

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr991503765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

David Porter 2009.11.16. 09:21:47

Adok én neked csirkebelet...!

Aqr 2009.11.16. 15:59:28

A történet stilisztikai kiszínezése tette szükségessé :D
süti beállítások módosítása