Concerning Jews. (Gyűrűk ura után szabadon)

A zsidó-téma nagyon érzékeny területnek számít manapság. Korunk legnagyobb tabuja, róluk csak jót vagy semmit. Nyílvánvaló, hogy az úgynevezett és sokat emlegetett antiszemitizmus nem úgy magától jött létre. Nem az történt, hogy egyszer valaki felcsapott egy szótárat a zs betűnél, és onnantól elkezdődött a zsidók gyűlölete. Az emberek nem szeretik, ha bevándorlók elveszik a munkájukat, vagy idegen népek lepik el az utcákat, ez egy általános immunválasz a nemzetek szervezetében. De a zsidókkal más a helyzet, velük kapcsolatban egészen más a történet.

A zsidók gyűlöletének kezdete egybeesik a kereszténység és egyben maguk a zsidók elterjedésével. Mikor megjelent ez a Jézus nevű emberke, aki elkezdett szeretetről, békés együttélésről, a bűnökről és bűnhődésről beszélni. (De mégha a mítoszt el is vetjük, és történelmi szempontból nézzük a dolgot és elfogadjuk, hogy vagy egy esszénus szektától vagy néhány lázadozó zsidótól származik a kereszténység, a lényegen nem változtat.) Ebben az időben kezdte meg hódító útját az új vallás szegények és gazdagok körében egyaránt, a Római birodalom minden zugába eljutott, aztán egyszercsak oda lett a Birodalom és óriási változások kezdődtek Európa-szerte. Népek jöttek, népek tűntek el, népvándorlások formálták át Európa arcát. A különböző gyökerű népcsoportok, akik hosszú évezredeken keresztül meghatározott közösségekben éltek, egyszercsak elkezdtek keveredni, asszimilálódni. Így történt ez a zsidókkal is, azzal a különbséggel, hogy ők sosem keveredtek a gójokkal. Mindig mindenhol megtartották nemzeti identitásukat, a gójokat lenézték, de beépültek közéjük. Sokszor fel is vették a kereszténységet, de sohasem az ország érdekét nézték, ahol éltek. Sohasem a helyi közösség érdekét nézték, hanem a zsidóságét és torz világszemléletükét.

Ebben az időben az Európát járó zsidóknak egyetlen közös célja volt: lejáratni a kereszténységet és kigúnyolni Jézus tanításait. Ezért mondták később sokan, hogy "a keresztényeknek a zsidók ellen védekezniük kötelesség." Itt van egy összeszedett cikk arról, hogy hogyan vélekedett például Luther a zsidó-veszedelemről.

Fontos megértenünk, hogy a zsidó vallás, kultúra és a tevékenységük nagyon szorosan összefügg. A zsidóknak két igazán szent könyve van, egyik a Tóra, másik a Talmud, ami leírja a zsidó és a világ, a zsidó és a rabbi kapcsolatát. Hogyan kell viselkedni a gójokkal, és így tovább. Gyakrolatilag kijelenthetjük, hogy a legtöbb izraelita a Talmud szerint él, ezért nevezhetjük talmudizmusnak a judaizmust. Ebben pedig az áll röviden, hogy a gój, azaz nem-zsidó, egy utolsó szar, semmibe vehető kutya, akit nem csak hogy rabolni, ölni, üldözni szabad, hanem kell is. Ezen kívül rengeteg-rengeteg olyan undorító tevékenységet szorgalmaz, ami egy normális keresztény vagy akár buddhista számára gyomorforgató. Itt egy írás arról, hogyan is néz ki a zsidóság térnyerése.

Most megpróbáltam nagyon rövid lenni, de majd folytatom, ill kifejtem az egészet, egyelőre ennyire volt időm. Addig is íme egy híres kereskedőcsaládból származó zsiráf, aki úgymond rájött a bűnükre, amit fajtája elkövetett és egész vagyonát arra áldozta később, hogy a világgal megismertesse a valóságot. Érdemes a többi részt is megnézni, katt rá a videó youtube linkjére:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr1001449785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása