Aqr 2009.10.10. 19:47

Zeitgeist #2

Zeitgeist námbör tú.

Ez a rész röviden a 9/11-el kapcsolatos kérdésekkel, illetve égbekiáltó ellentmondásokkal foglalkozik. Mondhatnánk: USA baja, mit érdekel engem, megérdemli a sok rohadék, hogy meghaljon. Pedig nagyon is érdekes ez a rész minden a nyugati tömbhöz tartozó ország számára. Hogy miért is: a Zeitgeist 2 nagyszerűen megmutatja, meddig hajlandóak elmenni bizonyos körök (talmudista zsidók, szabadkőművesek, karöltve a médiazsidókkal, megvásárolva az egész kongresszust és még sorolhatnám). Igenis, hogy nemzeti tragédia az, ami akkor történt, mivel hiszem, hogy 9/11 belső munka volt, de legalábbis épp kapóra jött sokaknak és többet profitált x ezer ember halálán x ezer ember, mintha nem történt volna meg. Érdekes látni az analógiákat a történelem során, hogy hányszor és miért játszadoztak/nak az életünkkel, majd mi vérünket ontjuk, illetve egymás vérét ontjuk hamis jelszavakat üvöltve.

A legközelebbi világháborút úgy képzelem el, hogy végre a megfelelő emberek ellen fordítjuk a puska csövét. Ezzel pedig pontot tehetnénk egy szenvedéssel teli korszakra. (Hamár csak asztrobibliai szempontból is nézzük, a halak korszakára :) )

Nade visszatérve a valóságba. Amit érdemes megjegyeznünk, és végső soron a legfontosabb gondolat, hogy "színház az egész világ". Lássunk a saját táborunk vezetőinek játéka mögé is, fontos hogy ne essünk soha, _soha_ többé abba a hibába, hogy megtévesztéssel a vágóhídra terelnek bennünket. Erről majd még később a videók kipakolgatása utáni írásokban fogok beszélni.

És következzék a link.

Folyt. köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr201441124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása