Aqr 2009.10.08. 22:42

Zeitgeist

Kezdjük az elején akkor. Alapmű, amiről megoszlanak a vélemények, de mindenképp látni kell, már csak hogy felébredjen az emberben valami kis szikrája a kétkedésnek. Zeitgeist. Egy mozgalom, ami megpróbál rávilágítani rendszerünk hibáira. Az Új Magyar Honfoglaláson elhangzott, hogy ez is hazugság. Fanka szájából ez úgy hangzott, mintha az egész az volna, de ha jobban utánanéz az ember, akkor azért elmondható, hogy a 70% igaz. A hatásvadász és hozzáköltött-belelátott részek meg egyértelműek. (Remélem)

Első rész: A vallásról és kereszténységről szól. Gyanítom, hogy a legtöbb radikális jobboldalt képviselő embernek ez üti ki a biztosítékot, hisz túl keményen fellép ellene. Azt gondolom, a legfőbb gond ma a tudatosság hiánya. Minden tabutémát le kell döntenünk, mindent meg kell vizsgálni egy kicsit feljebbről, objektív nézőpontból. A kereszténység nagyon sokat adott a világunknak, gyakorlatilag erkölcsi tartópillére a legtöbb "fejlett" országnak, amikor morálról beszélünk, akkor a belénk nevelt értékrendet vesszük alapul, mégha ateisták vagyunk is. Az élet védelme és tisztelete itt nyugaton nem a talmudizmus (tulajdonképpen judaizmus) és nem az ősi természetvallásoknak köszönhető, hanem a kereszténységnek.

Ugyanakkor rengeteget el is vett, rengeteg háborút okozott és szenvedést, plusz évszázadokon keresztül volt politikai helytartója Európának az egyház és a papság. Sokat lehetne a témát boncolgatni, és egy néhány perces videó nem fogja visszaadni a pro és kontra érveket, de mindenképp érdemes tudni, hogy valóban a kereszténység az ókori görög okkultizmus, a judeizmus, és óegyiptomi vallásokból összegyúrt maszlag. Rengeteg történelmi, misztikus, mitológiai, csillagászati utalással; van benne büntetés, halál, sok-sok félreértelmezett dolog.

Na akkor a link

Folyt. köv.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr341437725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

David Porter 2009.11.01. 17:32:19

"Minden tabutémát le kell döntenünk, mindent meg kell vizsgálni egy kicsit feljebbről, objektív nézőpontból." - az fasza, csak ez a film pont nem ezt teszi. Valótlan információk tömkelegével ideológiai-politikai propagandát folytat. Hazudik. Részletesebben:
jezusszive.crpl.hu/zeitgeist/

Aqr 2009.11.01. 18:04:14

Tudom jól, ezért is írom le mindegyik Zeitgeist posthoz, hogy igenis van benne igazság, habár elhallgat, hozzákölt, megmásít. Igen, sokan mondják, hogy a Bush kormányt hivatott csak megdönteni. Mindenesetre szerintem érdemes megnézni, mert a hatásvadász jellegénél fogva sok embert felébresztett és ráterelt egyfajta "igazságkereső" útra.

Aqr 2009.11.01. 18:09:16

Úgy tudnám ezt leírni, hogy apró lépések a jó irányba. Aztán persze egyre nagyobb iramban fogja szedni lépteit az ember. De ha rögtön azzal kezdünk, hogy ember itt a politikai-gazdasági vezetők mind besoroltak a szabadkőművesség mögé és éjjelente kislányokat áldoznak fel Vénusznak, akkor valszeg hogy kiröhögnek. :)
süti beállítások módosítása