Egyszerűen nem tudok elszakadni a bulvártémáktól (ne nevessetek, nem az én hibám)! Ma reggel nézem a postaládánkat és mit találok benne? Egy Blikket. Legalábbis néhány pillanatig azt hittem, hogy egy Blikket kézbesítettek nekünk valamilyen véletlen folytán. Viszont mikor kihajtogattam a lapot, meglepődtem. Itt a legújabb fideszes kampányfüzet! Hiába na, soha nem álltak a srácok a helyzet magaslatán kreativitásból. Azért dicséret illeti őket! A Wordben készült óriásplakát után ez már minimum egy 3 dimenziós hologrammal ér fel! Ízelítőnek íme néhány fotó a lapról (bár a skandináv rejtvény hiányzik, legalább lenne miért forgatni):

 

 

Összetéveszthetetlen karakterstílus. Egyértelmű, hogy a Blikkre hajazva készült a kiadvány. Idáig kell süllyedni, hogy elérjék a szavazóikat? Azért lehetne egy határ. Ezt még az MSZP sem merte eljátszani. Még szerencse, hogy a "nap lányán" egyáltalán van ruha (azért elhelyezkedésben ugyanott van ahol a "cicisnénik" szoktak pózolni)!

"Biztos, ami biztos: kétszer Fidesz"? Látható, hogy a saját szavazóikban sem bíznak! Orbán Viktor március 15-ei beszéde után itt is előkerül: mindkét szavazatot a Fideszre kell adni!

A médiabojkott nem jött be, most össztűz alatt van a Jobbik, de mégis szükségét érzik az ilyen mondatoknak. Valamit tudhatnak a Fidesz háza táján. Talán a „szélsőségesek” egyre több ember szemét nyitják fel?

 

Végül jelezni szeretném, hogy a kiadvány stílusával van problémám és nem a benne szereplő személyekkel (főleg nem az ismert színészekkel, sportolókkal)!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr771856556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malícia 2010.03.22. 11:18:30

Orbán joggal tart a jobboldali szavazók józanságától, hiszen értelmes ember nem adna kétharmados többséget egy anyagilag ennyire kiéheztetett pártnak mint a Fidesz.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.22. 16:24:19

A Fidesz ezekkel az átlátszó és nevetséges eszközökkel egyértelműen a prolik szavazataira hajt.

Igen ám, de akkor milyen jogon köpködik a Jobbikot, hogy a volt MSZP tábor miatt értek el ilyen szép sikereket a tavalyi EP-választáson (ami egyébként egyértelmű csúsztatás, még ha volt is valamennyi átszavazás)?

Ilyenkor nem büdös a proli szavazat kedves fideszesek?!

Malícia 2010.03.22. 16:30:56

Némelyik pártnak a hatalom megszerzéséért semmi sem drága. Tegnap "panelproli", ma kedves polgár. Holnap talán csőcselék is lehet.

Aqr 2010.03.22. 16:30:59

Valahol láttam még az év elején egy videót, ahol valami Fideszes emberke felháborodottan mondja, hogy nekik nincs pénzük kampányra. Végülis csak 10 méterenként van valamilyen óriásplakát, buszokon, táblákon, villamoson, oszlopon. És ugyanez igaz az LMP-re meg az MDF-re is. De egyszerűen nevetséges ez a sok rengeteg tartalom nélküli jelszó. Itt az idő. Csak a Fidesz. Demokraták. :)))

Malícia 2010.03.22. 16:40:21

A Fidesz kampányát olyanok támogatják anyagilag, akik legalább két kormányzati ciklusra lekötelezték Orbánékat. Ezért is kell az erős Jobbik kontroll, különben minden adóforintunkat átjuttat a Fidesz a hitelezőinek.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.22. 16:52:52

De az a vicc, mikor a Jobbikot támadják, hogy miből kampányolnak!

Ép eszű ember tudja, hogy az interneten való szereplés szinte fillérekbe kerül, szemben a több millió kampányfüzettel és a hatalmas óriásplakátokkal.

Ez a "blikkes" akciója többe kerülhetett a Fidesznek, mint a Jobbik egész kampány-költségvetése.
süti beállítások módosítása