Bayer Zsolt. Újságíró, publicista. Az Úr 2010. esztendeje. Mátészalka.

 

Zsolt! Tegyük fel, hogy a Kurucokkal kapcsolatban a stílust illetően igazad van! MONDOM: TEGYÜK FEL, én egyetértek veled! Ez téged feljogosít arra, hogy ugyan olyan büdös-bunkó stílusban beszélj?! 

 

Le „hülye seggezel” engem és több százezer honfitársam? Elküldesz bennünket az anyánkba?! Pogánynak nevezel bennünket?! Mit képzelsz te magadról?!

 

És most ne is vesézzük ki, hogy miként csúsztatsz szinte minden egyes mondatodban!

 

Ezzel a stílussal KIKET akartok megszólítani?! Ennyire tartjátok a szavazóitokat?! Erre a bulvárstílusra van szükségetek?! KÉREM, HOGY MAGYARÁZD MÁR EL,  MIVEL VAGYTOK TI NÁLUNK KÜLÖNBEK?!

 

Napról-napra távolabb kerül tőlem a Fidesz! És ez neked is köszönhető!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr781854746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aqr 2010.03.20. 20:22:40

Várom, mikor leszel ismét tele ezzel a rengeteg negatív szennyel, meg provokációval. :) Minden úgy történik, ahogy történnie kell, persze, hogy ocsmányul viselkedik, ha egyszer az eltartói kérik meg rá. :) Ő nem pogány, biza, igazi Orbán-hívő.
Kuruc ettől függetlenül szennylap, nagyon undorító módon írnak, de olyan témákról írnak, amik fontosak, és szokott lenni egy-egy vendégírnok, vagy hosszabb esszé, amikért érdemes olvasni.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.20. 21:25:13

@Aqr: De milyen érdekes, hogy azok, akik több ezer kommentet generálnak a "polgári" blogokon, azok itt nem kezdik el az észt osztani a "primitív jobbikosokról"!

Kurucnál marha egyszerű: nem kell elolvasni a bulvár részt. A publicisztikák viszont nagyon jók és kellenek is. Bár őszintén szólva egy győzikés Blikk címlap engem jobban felhergel, mint a Kuruc a legsötétebb napján.

Előző poszthoz sem írtak eddig egy árva szót sem (pedig elég sokan elolvasták). Talán telibe találtak a gondolatok?

Nem ártatlan és nem talpig becsületes a Jobbik sem, de ennél a Viktor fanatikus tömegnél (nem ezt akartam írni) ezerszer jobb. Régen is zavart Orbán "istenítése", de már túlléptek egy egészséges határt.

Egyébként ezen az előadáson nem volt egyetlen egy épelméjű ember sem, aki felállt, Bayert elküldte oda, ahová való és kisétált a teremből?

warren buffet 2010.03.22. 23:25:20

hülye, nem is tudtam h ilyen jofej ez a csóka.:DDDD

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.22. 23:40:44

Csak sikerül idemágneseznem az "elitet". :)

@Jómunkásember: Köszönjük Emese!
süti beállítások módosítása