Bemmbemm 2010.01.24. 12:22

Viktor!

Eredetileg ez egy kommentnek indult az előző bejegyzéshez, kedves Olvasó, de kinőtte magát:

 

Kőkemény Fideszes aktivista voltam. Jártuk ,a várost, plakátoztunk, rendezvényeket biztosítottunk, tátott szájjal lestük Viktort és pártja politikusait. Volt egy választás 2002-ben. Mindenki tudta, hogy messze a Fidesz kormányzott eddig a legjobban, tehát ismét nyerniük kell. Nem jött össze. Sebaj, annyira nem bánkódtunk. Pusmogtunk a csalásról, de sokan nem hittünk benne igazán.

Jött 2006. Egy kalap szar 4 éves ciklust tudhattak a szocik a hátuk mögött. Mi ott feszítettünk a cuki sárga kitűzőnkkel, mint Fideszes aktivisták és hittünk. Hittünk a Fideszben, hittünk Viktor szavában és az istenadta nép erejében. Ott ültem szavazatszámlálóként, kezemben szorongatva az instrukciókat, amit a felkészítések alatt kaptam. Vesztettünk. Lesújtottak minket a történtek. A szoci és libsi kajmánok szinte már önkívületben paroláztak a TV-ben. Majdnem sírtunk. Mi lesz most veled drága hazám? Hová fog mindez vezetni? Azóta tudjuk, nem sorolom.

 

Viktor!!! Ne mutogassanak most rám, ránk, a híveid! Ott voltam mellettetek mindvégig, hittem bennetek, hittem a jelszavadban miszerint: egy a tábor egy a zászló! Szinte már elvakultan. Megjelent 2003-ban egy kis párt. Akkoriban még középiskolába jártam. Nem tetszett, hogy ellentmondanak neked Viktorom és tovább osztják a jobboldal táborát. Nem, akkor MÉG nem.

Azóta változtam. Talán elegem lett a töketlenek pártjából. Talán a töketlenek pártja, direkt maradt 8 évig töketlen. Már nem érdekel. Tavaly az EP választások előtt elkezdtem kiábrándult, megtört fideszes szavazóként utánanézni egy kis pártnak. Meg akartam hallgatni a véleményüket, az álláspontjukat. Kíváncsi voltam rájuk.

A szavazás előtt hetekig hezitáltam. Viktor! Ti belénk beszéltétek, hogy minden nem rátok adott szavazat kárba vész! Már elnézést, de egy nagy lóf.szt. Közel 15 %-ot ért el ez a kis párt. Megkockáztatom: közel 15 %-ot értÜNK el. Mert én már nem közétek tartozom. Nem-nem. Többé soha. Erről te magad is tehetsz a szó-szoros értelmében: egyszer Fidelitasos aktivistaként egy szűk körben maradtam veled és testőreiddel néhány percre egy kampánybuszon, ahol ecsetelted, milyen egyszerű a kampány és hogy ennyi kell csak az embereknek: kis integetés, meg jópofizás. Persze Viktor, nekünk csak ennyi kell. Mert mi csak haszonállatok vagyunk nektek. Tudom. Csak szar az embernek, ha a szemébe mondják indirekt módon.

Én 2009 nyara óta büszke Jobbik szimpatizáns vagyok. Mert hiszem, hogy ők az utolsók, akik még tehetnek valamit. Ti már nem Viktorom. Már nem tudjátok a posványból kihúzni ezt a kis országot. Tudod miért? Mert bebizonyítottátok, hogy nem is akarjátok. Mára már világos előttem, hogy szánt szándékkal vesztettetek 2006-ban. Hogy miért, azt csak ti tudjátok. Nekem csak ötleteim vannak rá, de ez már lényegtelen. Bebizonyítottátok, hogy nem álltok ti annyira messze az SZDSZ-MSZP tengelytől.

 

Úgyhogy szólj rá a tetves kajmánjaidra, hogy az édes....ukat, azt baszogassák! A Jobbikról le kellene szállni. Egyre szánalmasabbak vagytok. Hidd el lehettek ti még olyan szinten, mint most a szocik. Nem most. Most a fellegekben vagytok, bár az arcotok akkora, hogy szétfeszíti a felhőket. Baszogassátok azokat, akik elárulták és eladták a hazát!

 

NE MINKET!!!

 

Adjon az Isten!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr951697619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.01.24. 14:11:39

Ha vannak Orbán Viktorral vagy más fideszes politikussal személyes élményeid, kérlek oszd meg velünk! Ha nem fideszes, akkor is jöhet:).

Aqr 2010.01.24. 15:25:31

Orbán Vikike is csak egy apró katona, habár a pártján belüli elvakultak szívesen szólítják Pártvezér-úrnak. Több szót nem is érdemel ez a kirakatpárt, ami (majdnem) több szellemi kárt okozott, mint az MSZP.

Kartal (rezervált) 2010.01.24. 15:49:37

Köszi, visszaigazoltad Viktorral kapcsolatos megérzéseim. Én soha nem bírtam a fickót, de amúgy a politikusokat sem.
Ez a Jobbik most rokonszenves, én is őket támogatom, kíváncsian várom mit fognak alkotni a parlamentben :)

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.01.24. 17:20:57

Annyira azért nem kis katona ő. Nem szeretnék belemenni ilyen irányítós 2012-ős témába, mert nem látom értelmét. Egyértelmű, hogy a pártok mögött állnak érdekkörök, de nem biztos, hogy egyetlen egy. Azért akárki is suttog a hátuk mögött, sok múlik a politikusokon.

Az irányítós témáról még annyit: hiába mondogatjuk bólogatva, hogy felsőbb hatalmak irányítják a világot, semmi nem történik. Egy ember nem tud változtatni semmin. Nem az a feladatunk most, hogy ilyen véleményeket terjesszünk, hanem az, hogy az elvakult Orbánhívőknek és a "baloldal" ostoba prolijainak megpróbáljuk felnyitni a szemét. Okoskodhatunk, meg filozofálgathatunk, de itt élünk a jelenben 2010-ben, nehéz körülmények közt, egyre lejjebb csúszva, lassan reménytelenül. Kell egy kis önbizalom, egy kis hit az embereknek.

Nem szórakozásból írok én sem ide. Ha az emberek nem eszmélnek nagyon nagy baj lesz. Ez a mai helyzet még semmi.

A Fidesznek eljátszotta a bizalmat. Pontosan azzal, hogy 8 évig kukán ültek a parlamentben és zsebeiket tömték a bizottsági pénzekkel és a képviselői juttatásokkal. Mi meg közben lecsúsztunk. Lassan odáig jutunk, hogy mi is mehetünk "megélhetési bűnözni". Vagy mégsem, mert bennünk van még annyi tartás és becsület, hogy inkább éhen dögöljünk, vagy odacsapjunk...

...és akkor nem pár ezer ember fog szemben állni az In-Kallal, a sünökkel rémülten, hagyva, hogy közéjük lőjenek...

...hanem emberek százezreinek tömegei, akik félretéve tisztességes, békés énjüket letaposnak mindenkit. És akkor nem állít meg minket az Isten haragja sem.

Ezt elkerülendő változások kellenek. A Fideszt még mindig egy használható, részben becsületes pártnak tartom. Ha szerencsénk van félreteszik a nézeteltéréseket és a Jobbikkal karöltve kivezetik az országot a szarból. Ha nem...a Jobbik remélem megteszi majd egyedül sok millió magyarral a háta mögött.

Berserker 2010.01.24. 18:18:44

"Több szót nem is érdemel ez a kirakatpárt" - akkor szerintem egy pártról se beszéljünk... Most kicsit én is támadni foglak: elhiszem hogy sok összeesküvés meg elmélet meg minden van, sokat én is elhiszek/befogadok stb mert tényleg eléggé hiteles, de azért kicsit le kéne szállni a földre és foglalkozni kéne a "kézzelfogható" dolgokkal. Mint pl. most választás. Jó lenne kihúzni az országot a fosból.
Szóval az egymondatos "ne foglalkozzunk vele, merttökfelesleges" dolgokat kéretik elfelejteni. :)

Attila64 · www.sagaontour.ca 2010.01.24. 18:57:31

Aqr 2010.01.24. 15:25:31

Nagyon jól fogalmaztál! Valóban:

a fidesz az ország, a nemzet szellemét tette tönkre,
az mszp pedig az ország környezetét, vagyonát árulta ki, kótyavetyélte el!

Aqr 2010.01.24. 19:24:51

Bemmbemm&Berserker: nem azért nem érdemel több szót, mert xy hatalmak állnak mögöttük. Nyilvánvaló, az embernek fogható ellenség kell, nem pedig ködösítés, és itt vannak erkölcstelen politikusaink, akik tevőlegesen szétcseszik az országot, ezt elfogadom. A gond az, hogy írhatnánk egy listát, a Fidesz hol árulta el az országot, hányszor szavazott a magyar nemzet ellenében, hol lapított, de ezeket valószínűleg mindenki ismeri, aki nem, az pedig nem a nemzeti tábor tagja (még) és majd utánanéz. Azért nem érdemel szót, mert elég volt abból, hogy a nemzeti oldal is csak csattogatatja az ostort valaki "szerencsétlen", nyomorult, agyatlan pénzhajhász képviselő hátán. A jobbik azért emelkedett felül a 90-es évek skinhead partizánkörein és azért képes embereket megszólítani, mert a kiútra koncentrál és végre itt akarja hagyni ezt az egész mocskot, ami az elmúlt húsz évet jellemezte. A Fidesz azért nem érdemel szót, mert egy komolyan nem vehető párt, volt MSZMP-s felkapaszkodottakkal. Nyilván ők sem fogják elkerülni a büntetést, Nürnberg a mérce, hiába csak parancsot teljesítettek. Az pedig, hogy le kéne szállni a Földre, oké, behunyhatjuk a szemünket, ez valóban jellemzi a Földet, én viszont éppen EZT nem szeretném. Láthatjuk, mennyi eredménye lett annak, hogy az állítólagos rendszerváltással néhány kirakatnevet eltávolítottak és jöttek helyette újabb nevek, de jó nekünk, megadtuk a kommunizmusnak. Kurvára...

Aqr 2010.01.24. 19:27:14

Ha nem értjük meg a történelem hatalmi mechanizmusait és a jelenkor óriási hazugságainak természetét, akkor csak körbe-körbe megyünk. Mindig lesz kit ütni és mindig lesz, ki üssön. Ettől a gépezet ugyanabba az irányba fog tartani.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.01.24. 19:47:27

@Aqr: "Ha nem értjük meg a történelem hatalmi mechanizmusait és a jelenkor óriási hazugságainak természetét, akkor csak körbe-körbe megyünk."

Ha te saját magadnak bemeséled, hogy véget tudsz vetni a világ igazságtalanságainak, sokkal jobban meg vagy vezetve, mint mi. Kis icipici láncszemek vagyunk. A tömegek, a birkák mozgatják a világot. Hiába van pár ezer "felvilágosult", beleverhetik a fa...kat az egészbe.

Egy valamit érts meg: mi, MOST ebben a pillanatban annyit tudunk tenni, hogy a jelenlegi "legmagyarabb" pártot segítjük legalább a választásokig amiben lehet.
Értem, hogy a többiről beszélni is kár, de ha nem sorakoztatsz fel ellenérveket, hiteltelen, üres beszédű leszel.
Van elég felesleges szótépés a neten. Én ezt a cikket SAJÁT ÉLMÉNYEIMBŐL írtam.
Azért tettem, mert tudom, hogy vannak még nagyon ELVAKULT Orbán hívek (megjegyzem én azért nem voltam soha az) és ez veszélyesebb mindennél annak ellenére, hogy Orbán Viktort még mindig nem tudom elítélni teljesen, mert bizony tehetséges politikus és ki tud állni ország-világ elé úgy, hogy közben nem égeti szénné a nemzetet.

Kérlek egyetlen eddigi válaszomat se vedd támadásnak, mert véletlenül sem szántam annak. Annyit érts meg: most nem a tudományok hitelességéről vagy a világ felépítésének a mechanizmusáról van szó, hanem arról, hogy tudok e enni adni a családomnak jövő télen is vagy sem.

Aqr 2010.01.24. 20:16:23

Ja, nem a cikk ellen beszéltem most, teljesen jogos, sőt ellenérvek ezreit felhozhatjuk, bár akinek még kell ellenérv, az nem tudom, hol élt eddig. A bejegyzés teljesen jó, csak egyetérteni tudok vele. Ez a "több szót nem is érdemel" körülbelül annyit takar, hogy már le van írva a párt. Természetesen lehet róla írni, beszélni, ha szóba jön, csak nem erre kell koncentrálni. Azt az apró ikszet is remélem, mindenki a megfelelő helyre teszi, de annyiban nem lesz elintézve a dolog. Azért kell szellemileg felkészíteni az embereket, hogy adott váratlan helyzetben is helyesen cselekedjen a jövőben. Igen, előreláthatólag most annyiban tudunk változtatni, hogy ikszelünk, ez az egyetlen lehetőségünk, csak nehogy elrontsuk. De ennél jóval többről van most szó, az csak egy része a melónak. Szerintem. :) A család etetése fontos, ebből a szempontból én meg sem szólalhatok, mert felfogni sem tudom a helyzetét egy családfőnek a mai állapotokban.

Aqr 2010.01.24. 20:22:57

@Bemmbemm:
"Ha te saját magadnak bemeséled, hogy véget tudsz vetni a világ igazságtalanságainak, sokkal jobban meg vagy vezetve, mint mi. Kis icipici láncszemek vagyunk. A tömegek, a birkák mozgatják a világot. Hiába van pár ezer "felvilágosult", beleverhetik a fa...kat az egészbe."

Ez viszont óriási tévedés. Az igazság kimondása, megélése, megvalósítása sosem felesleges. A tömeg egy folyó, ami csak úgy tart valamerre, de a medret szabályozzák. Ki tudna változtatni önmagad környezetén, ha nem te magad? Majd várunk, hátha valaki odakerül és lesz oly kegyes, hogy nekünk jót tegyen? Senki sem fog a te érdekedben felszólalni vagy felkelni. Tisztelet a kivételnek.

Berserker 2010.01.24. 20:31:01

"Az pedig, hogy le kéne szállni a Földre, oké, behunyhatjuk a szemünket, ez valóban jellemzi a Földet, én viszont éppen EZT nem szeretném."
Nem azt mondom hogy hunyd be a szemed. Igenis jó az ha az ember többet lát a dolgokból. Amit én mondani akarok az az, hogy jelenleg azzal foglalkozunk amivel tudunk is. Aztán hogy mi lesz majd a jövőben az meg majd kiderül akkor.

Szép kis vita kerekedett ki itt végre. :)

Ja meg:
"Ha nem értjük meg a történelem hatalmi mechanizmusait és a jelenkor óriási hazugságainak természetét, akkor csak körbe-körbe megyünk. Mindig lesz kit ütni és mindig lesz, ki üssön. Ettől a gépezet ugyanabba az irányba fog tartani."

Szerintem ez mindig is így lesz. A történelem folyton folyvást megismétli önmagát. Az hogy az emberek tömegesen ráébredjenek erre, szerintem 0%. Persze lesz majd kis ébredés. De az is inkább afféle csont. Mivel ha tegyük fel irányítanak minket. Akkor az, hogy eljutunk egy bizonyos felismeréshez, már az is egy irányított dolog. Vagy hülyeséget mondok?:)

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.01.24. 20:45:49

@Aqr: "Ez a "több szót nem is érdemel" körülbelül annyit takar, hogy már le van írva a párt. "

Nálad. Ezt a mondatot töröld ki az emlékezetedből örökre. A Fidesz azzal okozta ÖNMAGÁNAK a legnagyobb kárt, hogy leírta a szocikat és a szadeszt. A Jobbiknak soha nem szabad ebbe a hibába esnie. Most meg még főleg nem. Attól, hogy te, egyébként nagyon helyesen, már teljesen leírtad a Fideszt, még több milliós aktív szavazótábora van (rengeteg elvakult "hívővel").
süti beállítások módosítása