Egy megdöbbentő riport idézete az egyik hírportálról a szombathelyi "zsákos gyilkossággal" kapcsolatban.

(A WestIndex riportere): - A Városház előtt vagyunk, és itt van velünk Erdélyi László, Erdélyi Katalinnak a nagybátyja, a Városház előtt ha jól tudom, akkor talán tüntetés lesz, ha jól mondom...
- Igen, ez egy tüntetés...
- Itt látjuk a papírokon, hogy Erdélyi Katalin élt 16 évet, a magyarországi fasizmus áldozata. Mit jelent ez, hogy a magyarországi fasizmus áldozata?
- Nézze, ezért ma havi fizetést kapnak, a volt kádárista III/III-as besúgó emberek, a Kondor Katalin, a Bayer Zsolt, Bencsik úr, ezért ők havi fizetést kapnak, és a...
- Pontosan miért?
- A cigányok ellen uszítanak, ez a feladatuk. Nagyon keményen. Egyszer se sötétítették el az ORTT a tévéjüket, soha, tehát az állam is támogatja ezt a munkájukat nekik. Ez a rendszerváltás óta egy politikai program, a romáknak az üldözése. És ezek miatt ezek a fiatal Jobbik-szimpatizánsok, ezek ezek annyira a romák ellen vannak, hogy ezt megcsinálják, hogy becsalnak egy 16 éves kis gyereket [Kuruc.info: halottról jót, vagy semmit, de, ugyebár, már nem volt kisgyerek, hiszen a bájait árulta az elhunyt...] a lakásukba, ahogy most is történt, azzal, hogy megveszi a telefonját jó pénzért, ott meg meggyilkolja és feldarabolja!
- Mert ez így történt?
- Így történt, igen. A gyerek az utcán ment, ez leszólította, hogy...hogy... de mondom ezért ezek a felelősek, a politika. De ahogy látja itt a másik plakáton [„Megkezdjük a fasiszták kiirtását (sic!) Magyarországon”], ezt is tessék megmutatni, sokáig nem fogjuk tűrni ezt, amennyiben nem védenek meg bennünket ezektől a fasiszta médiáktól meg politikától, a Jobbiktól, hogy hangoztathassák (sic!) a fiataloknak a fasiszta, embergyűlölő nézeteiket, mi lépni fogunk. Én 300 embert Magyarországon össze tudok szedni, és – ezt most kijelentem a nagy nyilvánosság előtt -, ha lecsapunk rájuk, senki nem fogja tudni megvédeni őket. Ezt a kislányt brutálisan felcsalta a lakásba ez az állat, és meggyilkolta! Jobbik-szimpatizáns volt!
- A gyerek Jobbik-szimpatizáns volt, az M. Áron, aki meggyilkolta, az Jobbik-szimpatizáns volt?
- Meggyilkolta!
- Gondolom az is felháborítja önt ezek szerint, hogy a sajtóban megjelentek olyan értesülések, hogy a leány peep show-ban dolgozott.
- Én fel fogom jelenteni ezt a... nézze, megmondom őszintén, szólásszabadság van. A Jobbik szerint, ezért ocsmárolják a cigányokat, meg támadják. Ezek munkásőr-ávós unokák ezek a gyerekek, és el vannak kényeztetve, és az a lényeg, hogy akik a rendszernek nem kívánatosak, ezeket lejárassák [sic!]. Ezek mocskos, aljas, elkényeztetett kölykök, akiknek csak az a dolguk, hogy itt bemocskolják az áldozatokat Magyarországon.
- Ezek szerint akkor határozottan cáfolja, hogy az unokahúga bármikor ilyenekben vett volna részt?
- Ezt én tudom, mert tartottam vele a kapcsolatot, soha nem vett ilyenben részt. Ez egy mocskos, aljas... Magyarországon ez a divat ma, hogy az emberek, akik áldozatok, le kellett őket járatni, de ezek fel lesznek jelentve. Ezt mondom. Még egyszer elmondom, hogy Magyarországon nem tűrjük tovább... mi is föl tudunk 300-an vonulni, de akár húszasával is le tudunk csapni bárkire, ha nem hagynak bennünk' békén. Meg nem véd meg bennünk' az Orbán Viktor meg a többi! Mi veszélybe' vagyunk Magyarországon, de nem fogunk elmenni innen, fölvesszük a harcot. Ha nem védenek meg bennünk', mi megvédjük magunkat.

És egy nagyon jó ősi evolúciós kommunikáció: fogat fogért. Ebből fognak érteni, ezt most megmondom. … Nem fogják megúszni. Vagy valamit csinál az Orbán Viktor, vagy ez a kormány, hogy nem engedi uszítani a romák ellen ezeket a III / III-as besúgókat, kommunistákat, mert ezek azok, és játsszák a jobboldali politikusokat, a Bayerék meg az Echo TV, tehát azt szeretném mondani, ha nem védenek meg bennünket, mi megtesszük. És amikor háromszor-négyszer le lesz rájuk csapva, mint az Amerikában a 60-as években megtörtént, ugye kiirtották a négereket, a négereket a lakásokba'. Ezt amikor visszakapták azok, akik megcsinálták, leállt a gyilkosság.

Ha nem tesznek valamit, kezünkbe vesszük a dolgot, bevállaljuk az életfogytiglant ezért. Bevállaljuk! Meg bevállalom a halált is ezért! De magammal viszek 20 olyan embert, fasisztát, aki ezért felelős! Ezt nyugodtan leközölheti! Elég volt! Nem vesznek bennünk' emberszámba!

Akkor ez most fenyegetés? Vagy uszítás? Ez igen! Lehet egyáltalán hozzáfűzni valamit? Naná, hogy lehet! Mindenkinek vérmérséklete szerint.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr712051565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása