https://m.blog.hu/fe/fenteslent/image/zsid%C3%B3.jpgÉrdekes dologra hívta fel a figyelmünket a „gonosz” Kuruc.info. Őszintén mondom: ha nem írnak róla, észre sem veszem, mivel soha nem olvasom az Indexet. Héberül írja a „magyar” hírportál a rovatok címeit! Mégiscsak Magyarországon vagyunk ugyebár, ahol köztudott, hogy NINCS zsidók kezében SEMMILYEN médium, jelentéktelenek az érdekeltségeik a gazdaságban és a „nácifasisztakirekesztő” magyarok délibábot kergetnek, amikor is a zsidók túlreprezentáltságáról (de szép is a magyar nyelv!) beszélnek.

Hiába no! Felvidéken üldözik a magyart a magyar szóért, Délvidéken a származásáért, Erdélyben még bőszen tevékenykednek a „nagy-románok”, kék-sárga-piros színre vannak festve sok helyen még a kukák is, és Magyarországon az állítólag nem létező zsidó befolyás már kendőzetlenül vigyorog a képünkbe. Természetesen nem nekem van igazam, természetesen hosszú elemzéseket lehet írni arról, hogy ez tulajdonképpen nagyon is helyes, ez kell, erre szükségünk van, ez fontos! Lehet továbbá grafikonokat előbányászni meg kimutatásokat keresni, szóval meg lehet magyarázni ezt is, csak felesleges! Vannak gúnyszavak a „szélsőjobboldalon”, amiket én sem tolerálok. Ilyen volt eddig a Zsindex kifejezés is. De mostantól maguk a portál tulajdonosai jogosítottak fel arra, hogy így nevezzük a hétköznapokban oldalukat!

Kíváncsi vagyok, ezek után mi következik. Talán a zsidók megértették, hogy a Jobbik minden igyekezetük ellenére, egy erős frakcióval ott ül a parlamentben és figyel? Talán rájöttek, hogy felesleges tovább tagadni a tényt, hogy a média szinte teljes egészében zsidó kézben van? Minek köszönhetjük ezt az őszinteséget?

Remélem hamarosan a cikkeket is csak héberül lehet olvasni és csökken a látogatottsága szánalmas „hírportálotoknak”!

Ébredj magyar, bilibe lóg már a bucid is, nemcsak a kezed!

 

Időközben az Index visszaállította az eredeti állapotot, de készítettem a feliratokról egy képet (bekarikázva az ominózus címsorok):

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr421992302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.11. 13:38:18

HA netán ma van a Héber Büszkeség NApja, vagy ilyesmi, akkor egy kemény anyag, hogy mi mindenre lehetnek büszkék:

www.jewishracism.com/Jewish_Genocide_Enlarged.pdf

Az ifjútörök forradalom és az örményirtás mögött is zsidó és titkos zsidó szabadkőművesek álltak. Ahogy Orosz- Német- és Magyarországot, úgy a törököket és az örményeket is e körök tették tönkre.
Azonban ha e szálon indulunk el, hamar beláthatjuk, hogy a kurucinfó legalább egyes szerzői is vagy idióták, vagy ügynökök.
Ezer jele van, hogy a hitleri rezsim is a nagyrészt zsidó háttérhatalmak bábja volt ,és a kiszsidók tömeges irtása is az ő előre eltervezett akciójuk volt emberiségellenes céljaik érdekében.
Csak egyetlen anyag kiindulópontnak, nyilván nem hibátlan, vitatható itt-ott, de nem ezz a lényeg:

www.savethemales.ca/001936.html

Aqr 2010.05.11. 16:29:27

Tesztek tömkelege, érzéketlenítés használata. Gyorsan le is vették, sőt egy helyen arab írást nyomtak fel, nem kicsit beszarhattak a pitypangos szerkesztők. Foglaljon csak állást mindenki. :)

Jobbik? Azzal van elfoglalva, hogy minél zsírosabb helyeket szerezzen meg, ennek érdekében a (fuj-fuj) MSZP-vel tárgyalgat. Most kezdik megérteni sokan, mennyire át lettek vágva azok a tenni akaró személyek, akik:
-be lettek invitálva a fotelba az utcáról.
-súlyos pénzeket költöttek arra, konkrétan a maradék vagyonukat, hogy meglegyen az a Jobbik 2/3-ad.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.11. 17:04:18

Közben eltüntették a héber feliratokat, de én is csináltam printscreent. Kirakom azt is.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.05.12. 10:33:23

@Aqr:

Szerinted nem kellene a Jobbiknak parlamenti munkát végeznie?

Aqr 2010.05.12. 13:42:53

Arma Gedeon: A szavazók és támogatók azért sürögtek-forogtak, hogy radikális változás legyen, mert az utolsó utáni pillanatban az ország. Ehelyett van egy újabb szájhős párt a parlamentben, amit, ahogy fogalmaztak már a parkolóban megvettek kilóra. Sajnos sokan azok közül is, akik úgy indultak, hogy nem egy pártra szavaznak, hanem egy irányra, amit így vagy úgy ,de végig kell csinálni, azok közül is beléptek ebbe a "hamis beszéd" forgatagába, amit ma politikának neveznek. Most a Fideszre néz mindenki, hiszen az ő kezében a döntés joga, de ezt Bogár nagyon jól elmondta, hogy míg a globális pénzhatalom azért örült a 2/3-adnak, mert így meggyorsíthatják az ország lecsapolását és úgymond "közigazgatási ésszerűsítéssel" meg "reformokkal" a maradék működő részét is szétverhetik az országnak, addig a szavazók (a teljes lakosság 30%-a) azért szavazott rájuk, hogy NE folytassák azt, amit az MSZP-SZDSZ vitt. Az egyik fél totális képzavarban van, és az nem a globális gépezet szokott lenni általában.
Izrael felkészült a háborúra, pár nappal ezelőtti bejelentésükben ezt taglalták, és ez nem az a fajta hidegháborús felkészülés, hogy na kicsit fegyverkezünk a népek kontójára, aztán majd leszereljük 40 év múlva. 1 éven belül esedékes az a közel-keleti háború és addig még sok minden fog történni, itt az EU-ban is.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.05.12. 14:19:37

@Aqr:

akkor szerinted most mit kellene tennie a Jobbiknak, ha nem bizottsági elnöki székekbe ülni?
Az nem kérdés, hogy elképesztő változások kezdenek zajlani. De nálunk nincs forradalmi helyzet, a Jobbiknak parlamentários eszközökkel kell most küzdenie, másra a hazai társadalom zöme nem vevő. Hogy aztán váratlanl fog érni minket sok minden, az biztos.

Aqr 2010.05.12. 14:32:05

Hát szerintem kihasználni azt, hogy a média nem hallgatja agyon és ahelyett, hogy továbbra is jól hangzó, de egyébként pitiáner dolgokról rak ki közleményt Dúró és Novák versenyben, megmutatni, mi is a valós probléma és keresni az együttműködést a többi nemzeti szervezettel és nem letagadni azt, mint most Balczó tette. Vagy ha igazán radikálisak lennének, megtagadni az egész rendszert, visszaadni a mandátumot és utcára hívni az embereket. Mert az nem járja, hogy eddig kívülről mocskolták a parlamentet, most meg ugyanabba a játékba szállnak bele.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.05.12. 15:08:55

@Aqr:

Most az emberek nem mennének utcára...
Amjg több a vesztenivalójuk, mint a várható nyereség, nem kockáztatják a bőrüket. Nincs még forradalmi helyzet és amikor lesz is, akkor se vagyok benne biztos, hogy sok konstruktjvat tehetünk forradalommal.
Az igaz, hogy a Jobbiknak most a lényegre kellene koncentrálnia és azzal az üzenettel kiállni, hogy a világ mai rendje bukik meg és a jóléti társadalomnak nincs jövője. Most megteheti, mert épp megvolt a választás, de ha a kampányban áll ki ezzel, ma nincs bent a parlamentben...

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.12. 21:38:32

Amúgy észrevehetően rohadtul kevés ember ingerküszöbét érte el az eset. Na EZ a szomorú!
süti beállítások módosítása