Egy példa arra, hogy miért veti meg a többségi társadalom a ripacskodó, gusztustalan buzikat és a provokáló, vérlázítóan kereszténygyűlölő zsidókat. Míg egyesek „rasszizmust”, „homofóbiát” és „antiszemitizmust” kiáltanak, addig a fentebb említett „egyedek” szabadon gyalázhatják a keresztényeket és a Magyarokat a Nemzeti Színházban!

Nagyon remélem, hogy a Fidesz kormány sürgősen el fogja távolítani ezeket a hitvány mocskokat a Nemzetiből és a közéletből! Ne csodálkozz, kedves Olvasó, ha hányingert kapsz a látottaktól!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr931969398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

verena · http://konzervativok.blogspot.com/ 2010.05.03. 13:04:00

Alföldi valóban ritka visszataszító egy alak :S Ha figyelembe veszem, hogy az átlagos magyar (?) színészek szinte kivétel nélkül mind ultraliberálisok, akkor meg tudom érteni, hogy régen miért nézték annyira le - úgy általában - a "csepűrágókat". (Valahol nagyon szomorú, hogy ma a "sztárokért" rajonganak úgy az emberek, mint anno a jeles emberekért, pl. szentekért. Nem hiszem, hogy ez egészséges dolog. Az meg főleg nem, ha politikusok is ehhez a mentalitáshoz igazodnak és elkezdenek - magukat is megalázva, meg azt a nemzetet is, amelyet képviselni akarnak - bohóckodni, táncolni, mint Jelcin vagy Bokros vagy Gyurcsány, vagy a labdázgató Bajnai és Mesterházy.)

miről van itt nagybasz0 2010.05.03. 18:58:28

Kíváncsi vagyok, hogy kedves új, keresztény kormányunk meddig hagyja garázdálkodni ezeket a lényeket!

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.05.03. 22:35:06

@miről van itt nagybaszó:

Biztató kezdet, ahogy Pintér máris lecsapott Gergényire...

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.04. 13:26:26

@miről van itt nagybaszó: @Arma Gedeon2: Pintér elmegy a jó édes anyukájába. Marha nagy közbiztonság lesz itt kérem napokon belül!

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.05.04. 15:13:54

@Bemmbemm:

Elvileg még reménykedhetünk, hogy OV szépít, helyesbít, de nekem gyanús, hogy Pintér nem tévedésből lett kinevezve. Ahogy a honvédelmet se tévedésből adta egy senkinek, akitől nem várható a véderő hatékony újjáépítése.
Az viszont mégis ostobaságra utal, hogy a kampány hevében elejtett demagóg 2 hetes határidőt Pintér még most is ismételgeti. Ezzel csak bukni lehet, ilyen csoda nincs. Ezért is tragikus, ahogy a Fideszt OV évek óta módszeresen egy bizantikus hatalmi gépezetté tette, ahol alulról visszajelzésnek nincs helye.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.05.04. 15:24:17

Viszont, ha szabad visszakanyarodni a "művészetnek" álcázott keresztényellenességhez, Alföldi ennek egy nyjlt,szembeköpős változatát gyakorolja. De vannak ügyesebben csomagolt, alattomosabb bomlasztók is e téren, pl. Makovecz Imrének sikerült "Nemzeti Építészként" felépítenie magát. Ennek álarca mögöt rombol, gúnyolódik szakrális épületekkel, templomokkal, szakrális építészeti elemekkel, pl. templomtornyot meggyalázva. Én szellemi hátterébe egyfajta sátánizmust is belelátok.

Egy kirívó példa:

www.owl.hu/owl/3gallery/gownpic2008/2008_41_26q2.jpg

Aqr 2010.05.04. 21:45:31

Naigen, a napokban néztem én is a vörösvári egymásba borított egyetemi épületeket. Végtére is igaza van, a kereszténység már rég összeomlott. De kíváncsi vagyok, hány fokos a dőlésszöge. Lehet, véletlenül pont 66? :)

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.04. 22:32:16

@Aqr:

Feltűnő, hogy ez a "Zseni", "Mester" különféle , elvileg szakrális épületelemekkel és alaptípusokkal hogyan gúnyolódik, hogyan szadizza őket.
Kettévág egy parasztházat és a két felét egymással szembeállítja, kifelé fordítva vágásfelületeiket. (a parasztház szakrális szimbóluma az Élet helyszínének, Családi Tűzhely, Fészek, stb.) A Szentkoronát formázó épületet is megdönti. Más épületei a steineri Goetheaneum koponyáját utánozzák, szinte miondig igyekszik gyepes földhányással keríteni - belvárosi! - épületteit, és gyakori az agresszív, támadó rovar, vagy ragadozómadár-forma épülete, ami a nézőben járókelőben a tudatosság szintjén észrevehetetlenül szorongást kelt. Sötét erőknek dolgozik az illető és ezzel lehetett hazafias körök "Szentje"...
Kicsit belekaptam a témába, de minimális tudással:

olajcsucs.blogspot.com/2009/10/nem-mind-arany-ami-fenylik-makovecz.html

MAi ismereteimmel már erősebben az okkultista szekták és háttérhatalmi titkos társaságok felől közelíteném a kérdést. Talán meg is teszem még.

Aqr 2010.05.04. 23:29:43

Bizony és a legfeltűnőbb a rengeteg bagoly-szimbólum és tükrözés. Old story, annyira behatároltak ezek a szabadkőműves végrehajtók, ott hagyják mindenütt a jeleiket, terjesztik a sötét gondolataikat mindenhol, de már annyira átlátszó. A publicvigil-en is már van vagy 10 post a transhumanist agenda-ról, amit most nagyon nyomatnak USA-ban.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.04. 23:51:06

@Aqr:

a bagoly milyen szimbólum is pontosan? Nagyon kezdő vagyok ebben, de Sárospatakon épp arra büszkék az én - Mesterüket támadó - nézeteimmel szemben őt védve, hogy az Árpád Vezér Gimnázium (!) épülete baglyot formáz...
Erről a tramszhumanizmusról ugrik be, hogy a kuruc mennyire ünnepli Hitler születésnapját , meg reklámozza a Mein Kampfot, miközben a nácik hatalomrajutása mögött is épp e körök álltak. Ideje, hogy a Jobbik szakítson az idiótákkal, vagy ügynökökkel.
Mellesleg Morvairól is tervezek egy kis írást Kinsey kapcsán...
Nem mind arany, ami fénylik, a nemzeti radikális oldalon se...

Aqr 2010.05.05. 00:11:03

A bagoly hagyományosan a tudás, okkult misztikum, belső hatalom szimbóluma, de igazából meg fogsz lepődni, a legtöbb szimbólumra "rá lehet érezni". A formai jellemzők kapcsolatban vannak a jelentéssel. A bagoly egy éjszakai állat, jó a látása, jó a hallása, számtalan monda fűződik hozzá.

Emellett a Bohemian Grove nevezetű titkos seggbekuki szekta partyhelyén is pl. egy ilyen szobor áll, sokan ilyen-olyan sötét istenséget is belelátnak. A lényeg, hogy nem egy túl kellemes dolog számunkra. De persze ez is olyan, hogy alapvetően nem feltétlen kéne negatív jelentéstartalommal bírnia, de mégis preferálják. Rajta van pl. az 1 dollároson is jó néhány bagoly elrejtve.

Aqr 2010.05.05. 00:17:15

A transhumanizmus pedig abból a szempontból érdekes, hogy ugye erős kapcsolatban van az evolúciós elmélettel és a materializmussal. Adagolják szépen a meghülyített embereknek, hogy milyen jó is volna robotnak lenni, és ez két szinten zajlik. Egyrészt szex-szelel és fizikai erő lehetőségével propagálják a technikai újításokat, vakcinákat, protézis, űrhajó satöbbi, másrészt szellemi szinten adagolják a robot-szellemet, milyen jó is parancsot teljesíteni és pusztítani bármiféle érzés nélkül, bármiféle kapcsolat nélkül a természettel vagy neadjisten Istennel. :)

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.05. 09:33:07

@Aqr:

Igen, ezt mondom, hogy a náci rezsim épp e darvinista, és "légy egy gépezet része egy magasabb cél érdekében" eszmék képviselője volt, ahogy a bolsik is,(meg persze a nyugati mókuskerék is, és még sorolhatnánk) és a hülye, vagy ügynök kuruc mindig sztárolja e rezsimet.
Kicsit a kenyér és cirkusz jegyében, jól elterelve a tudatlan dühös tömegek figyelmét a lényegről.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.05. 12:55:11

A Kuruc már valóban gyanús kezd lenni. Most éppen felszólította a Jobbikot, hogy védjék meg őket! Hiánypótló oldal, de minden negatívumát le kellene vetkőznie ahhoz, hogy valóban a radikális oldal mérvadó portálja legyen. Csak a probléma ott kezdődik, hogy több negatívumuk van, mint pozitívumuk.

Egyszer dolgoztam egy Makovecz-házban. Egy értelmes helyisége nem volt. Egy tetves, árva derékszög vagy egy értelmes, összefüggő falrészlet sem. Lestünk is a kollégáimmal, hogy ezt az "ólat" hogyan fogják berendezni. Még múzeumnak is szutyok lett volna, nemhogy lakásnak (pedig annak készült).
Gusztustalannak tartom a mai "modern" templomokat. Miért kell gyalázni, "megújítani" a régi épületeket? Miért kell minden hagyományt megszentségteleníteni? Nem értem.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.05. 13:23:44

@Bemmbemm:

A kurucról mintha lekerült volna a tegnaoi cikk, lehettek visszajelzések, vagy csak már nem a címlapon van.
Kibicnek semmi se drága, alig várják, hogy Vona is rács mögött legyen.

Miért kell a hagyományt megszentségtelenjteni? Ez egy betörési módszer, könnyebb az atomizált tömeget alávetni, ha elveszti értékrendjét, másrészt őrültül, sátáni ideológiával gyűlölik ennek képviselői a Jót. Mert ők a Gonoszt szolgálják.
A baj az, hogy félre tudnak vezetni jószándékú embereket, tömegeket is és ők viszik a vállukon a Gonosz harcosait. Hogy az egyházak rendelnek sátániosta stílusú templomokat, stb.

Aqr 2010.05.05. 13:29:02

A kuruc mellett/helyett olvassátok a jovonk.info (MNA), és Posta Imre oldalát is, persze mindent fenntartással. Az biztos, hogy hetek/hónapok vannak hátra. Olyan méretű hadgyakorlat van az ország déli részén, hogy a szocizmus óta nem voltak ilyenek. Nagy a készülődés a globális palettán, kezd minden a helyére kerülni.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.05. 13:34:20

@ArmaGeddon Bácsi: Csak jelzem, hogy HSL-el felesleges vitát folytatni az Archiregnumon. Én is eleget vitáztam már vele, nincs értelme. Ha az arcoskodást félretenné néha, akkor még igazat is tudnék neki adni bizonyos dolgokban.

Te a szemükben "félidióta konteós balfasz" leszel, semmi értelme ilyen témákat felhozni. Nálunk nyugodtan lehet, osztjuk a véleményedet a legtöbb dologban. Amúgy meg nem az Archiregnum ellen beszélek, sőt az egyik kedvenc blogom a mai napig, de HSL stílusát (és a szemléletét) rühellem. A többiek viszont jók.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.05. 13:35:58

@Aqr: Azért jegyezzük meg, hogy Posta Imre egy cseppet túlzottan paranoiás. Szerintem sem tart már sokáig ez a rendszer, de nincs hozzá lelki erőm, sem akaratom, hogy napi szinten ezzel foglalkozzak és belehergeljem magam.

verena · http://konzervativok.blogspot.com/ 2010.05.05. 14:15:50

Jelentem, a történelem emelt érettségi témái: zsidó vallás, M.o. a második világháború időszakában (benne olyan idézetek, amelyek a háborús eseményeket a legnegatívabb szempontból érintik, mintha az valami teljesen értelmetlen, becstelen és szégyelnivaló dolog lett volna: doni katasztrófa, Teleki öngyilkossága előtt írt levele, zsidódeportálás, Budapest ostroma, a Szovjetuniónak küldött "indokolatlan" hadüzenet); feminizmus (pozitív megítélést szuggeráló idézetekkel, ráadásul ez egy hosszan kifejtendő téma); antiszemitizmus a két vh. között. A GULAG-nak egy egypontos kérdést szenteltek (csak a nevét kellett beírni), de ez is kivételes.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.06. 11:07:51

Egy tanulságos cikk a Gondolán:

www.gondola.hu/cikkek/71236-Goebbels_ravasz_huzasa__%26%238221%3Ba_pedofil_papok%26%238221%3B_vadja.html

"Goebbels ravasz húzása: ”a pedofil papok” vádja"

Sok szempontból fontos infó. Egyrészt a hitleri rezsim dicséretével kacérkodóknak egy további elgondolkodtató szempont, hogy ébredjenek már fel. Világos, hogy ugyanazok, az eredendően kereszténységellenes globalista, Új Világrendes háttérerők hozták létre a náci rezsimet, amelyek a bolsit is, meg amelyek pl. Mikszáth Különös házasság c. könyve megszületését is kiváltották így, vagy úgy. (úgy értem, az egyház elleni támadásoknak a regény csak egy apró PR-kiszolgálója volt, de az iluminátusok stb. már évszázadok óta csatáztak az útjukban álló kerszténységgel). Tehát már Goebbels idején is egy régi konzervtémát nyitottak fel! Észbontó egyre régebbi nyomit felfedezni mindig ugyanazoknak a liberális témáknak, ahogy a Szentkorona micisapkázását is megleltem már a Jókainál (nem általa) már a reformkor előestéje korából. (bár persze a korna-fétis imádata is értelmetlen)

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2010.05.06. 11:17:23

@ArmaGeddon Bácsi: Konkrétan nem dicsérem a hitleri rezsimet, de a mai egyházat sem. Én vigyáznék azzal, hogy mit húznak elő ma érvként az nsz-korszakból. Ha következetesek lennének, akkor Goebbels kommunizmus elleni sorait is idézhetnék. A nácikról már le kéne szállni.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.06. 11:55:53

@Loxon:

nem rád gondoltam, de épp ezt mondom, hogy a náci-bolsevik összecsapás csak egy felszíni (persze ettől még nem tréfa) álcája volt a lényegibb folyamatoknak.
Ugyanjgy idézhetnéd a sztálinistáknak a trockisták elleni dörgedelmeit, vagy viszont. Világos, hogy a háttérhatalom nemcsak támadta az egyházat, hanem - részben épp a puhítás eredményeként is - be is hatolt.
Szerintem nem leszállni kell a nácikról, hanem tisztán látni. Ha van ellenvetésed, vitatni kell a dolgot. Komolyan ugyanazok a háttérerők és okkultista körök, uyganazok a szellemi irányzatok, ugyanazok az okkult jelképek állnak a modern kor minden ocsmány rendszere mögött, a FED, a nácik, vagy a bolsevikok mögött.
Amágy a nácik egy tipikus darvinista ideológiát képviseltek, ez sem zavar? (idsmerve evolúcióellenes beálljtottságodat...)

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2010.05.06. 12:06:49

Remélem, előbújuk AG kommentje, a radaron látszott.

Tudom, hogy nem rám célzott. Másrészről ismerem a hitleri nemzetiszocializmus minden negatívumát és hátulütőjét (jobban, mint az átlag). Mégsem tartom etikusnak, sőt logikusnak sem bármiféle érveléshez előrángatni őket.

Különbésget kell tenni a primér módon mozgatott erők és a „hasznos idióta” erők között. A kommunisták (és a liberálisok) egészen biztosan az előbbi, a nemzetiszocialisták inkább az utóbbi csoportba tartoztak, hozzátéve, hogy a Harmadik Birodalom világa korántsem volt homogén valami.

A trockisták és Sztálin hívei között bár volt ellentét, de korántsem volt akkora távolság.

Ez a kérdés nem fekete-fehér, és nem vagyok hajlandó árnyalatlanul megítélni.

(A szociáldarwinizmus mint evolucionizmus és biológiai alapú, valamint üldözésig menő rasszizmus: sötét. Azt nem mondanám, hogy általában bármiféle rassz-gondolat elvetendő.)

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.06. 12:49:09

@Loxon: "Konkrétan nem dicsérem a hitleri rezsimet, de a mai egyházat sem. "

Na ezzel maximálisan egyetértek. Én mindig hangoztatom, hogy mélyen hiszek Istenben, de az egyházban NEM! Hiába keresztény egyház. Ettől még nem szeretem, ha gyalázzák, mert én is keresztény vagyok. Sajnos sokan elveszítették az egyházba vetett hitüket és ennek voltak okai. A zsidók által agyonjáratott "pedofil papok" vonalat ezért is tartom nagyon károsnak. Elképzelhető, hogy történtek ilyen esetek, de 10-ből 9 botrányt a zsidók idéztek elő mesterségesen.

@ArmaGeddon Bácsi: Igazat adok neked is, valóban ugyan az a háttérhatalom állhatott a nácik mögött is, mint most a zsidók mögött.

A nácikat elővenni minden kérdésnél pedig szerintem is baromság. Egy nagyon rövidke korszakot ölelt át az uralmuk és jóval kisebb mértékben követtek el bűnöket, mint pl a kommunisták. A nyugati világban mégis Hitler máig a leghatalmasabb közellenség, a diktátorba bújt sátán alfája és ómegája.

Szerintem ti nagyjából ugyanarról beszéltek, csak más megközelítésből. Legalábbis én nem látok hatalmas különbséget a véleményeitek közt. Mindkettőtök gondolataival egyet tudok érteni bizonyos mértékben.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.06. 13:11:03

@Bemmbemm:

Igen, én a nácikat nem abban az értelemben "veszem elő", ahogy a ballib holóbiznisz propaganda, ezt itt talán nem kell ragozni. Azonban ideje alaposabban kifejteni a modern kor totalitárius rezsimjeinek közös szellemi, szervezetei és pénzügyi győkereit, sőt, közös okkult mozgalmi gyökereit, közös eredetű jelképrendszerét is.
Ugyanoda lyukadunk ki, ahogy mindenféle országok nemzeti történelmeinek szentjeit tartalmazó arcképcsarnokok (pl. nálunk Kossuth) esetén is, nagyon más van a felszín alatt, mint a felszínen.

A Loxon által emljtett hasznos idióta kérdés nyilvánvalóan erős szempont a náci rezsimnél is, sok német a legőszintébben érezhette sokáig, hogy jogos nemzeti érdekekeket képvisel Hitler (és eleinte tette is!), de a linkelt sztori szerint azért vezető emberek, pl. Canaris is hazafiasabbnak látták szembefordulni vele.
Az egy külön kérdés, hogy a nemzeti érdekek egy tragikus kényszerpályán voltak a globalista-kapitalista uzsoracivilizáció rendszerében, az ipari tömegtársadalmakban, ahol a "fejletteknek" nnem maradt más lehetőség, mint hűdjtani a fejletlenek körében. Egész civilizációnk több szinten rohadt már régóta, ez is álljtotta szembe őszinte hazafiak millióit pl. a harctereken gátlástalan, gonosz háttérerők szolgálatában és egy végül mindenképpen fennntarthatatlan modell keretében.

Szerintem Loxon elfogultan szerelmes pár eszményképbe, és az ennek ellentmondó természeti, gazdasági tényeket igyekszik elhessgetni magától.
Nem a sértegetés vágya, hanem az izgalmas vita reménye mondatja ezt velem!

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.06. 13:16:19

@ArmaGeddon Bácsi: Olvasgattam a neked írt válaszokat az Archiregnumon. Egyre jobban az az érzésem, hogy nincs túl sok különbség a jobb- és balliberális emberek gondolatai között. Az egyik kicsit "nemzetibb" beállítottságú, a másik alapjaiban isteníti a globalista rendszert. De az érveik, stílusuk szinte egy és ugyanaz. Ezért is vetem meg a liberális gondolkodást.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.06. 13:44:57

@Bemmbemm:

a lényeg, hogy valaki tisztességes-e és törekszik-e a tényekkel szembenézni. Ha igen, előbb-utóbb észreveszi, hogy átverték. A Pintér ügy jó vízválasztó volt a fidesz-közeli fórumokon, amelyik fidesz rajongók védték, azok gerinctelenek, akik felháborodtak, azok értékelven támogatják a Fideszt és ha nagyon szembemegy értékrendjükkel, akkor szembefordulnak vele.
És persze nyitogatni kell a szemeket, hiszen sok jószándékú ember agyába mosott bele hamis példaképeket még a legjobbszándékú hazafias hagyomány is.
Nekem is megdöbbentő pár ilyennel szembesülni, ahogy épp csak elkezdtem beleásni a háttérerők dolgaiba.
Kossuth, Piłsudki, stb...
Vagy akár a III. Birodalom is.(azért sose rajongtam)
Még a cionoizmus is a kiszsidók kábítására odadobott játékszer, a nagyok ravaszol mosolyognak a háttérből.
A háború alatt is cinikusan gyártatták a mártírtömeget alacsony sorsú "társaikból". De a vadcionista hülye kiszsidó ehhez vak.
süti beállítások módosítása