Malícia 2010.03.31. 08:00

Baloldali paranoia

A megsemmisült MSZP, miután kicsúszott a lába alól a talaj, kezd veszélyessé válni!  Megdöbbentő volt az a híradás, miszerint a Bajnai kormány képes volt az utcára zavarni az idén végző rendőr tiszthelyetteseket, két hőnappal a képzésük tényleges lejárta előtt.

Indokként elhangzott a bűnözés megfékezése, és a szélsőségek terjedése. Az első indok természetes, hiszen a rendőrség egyik legfontosabb feladata. De az utóbbi megjegyzés, a választások fényében már minimum érdekes. Bár igaz ami igaz, egyre erőteljesebb szélsőbaloldali jelszavaktól hangos a liberális sajtó. Viszont ennél is aggasztóbb az a tény, hogy így megrövidült a rendőrök képzése, ami talán szakmailag aggályos lehet. Hiszen így összesűrítve, gyorstalpaló jelleggel kapták a képzésüket.

A hatalom eme szigorúan politikai indíttatású lépése, paranoiába hajszolja a megtévesztett embereket. A félelem érzetének erősítésével lehet őket a pártérdekek szolgálatába állítani. Ezt követően a boritékolható lépés a kitalált fenyegetés igazolása lenne, azaz indokot generálni a szélsőségek megnyilvánulására. Remélhetőleg a baloldal nem aljasodik le erre a szintre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr501882260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

verena · http://konzervativok.blogspot.com/ 2010.03.31. 12:56:40

"indokot generálni a szélsőségek megnyilvánulására" "Remélhetőleg a baloldal nem aljasodik le erre a szintre."

Szerintem már rég azon a szinten mozog, és kedvelt szórakozása a direkt provokáció.

Maximum saját bőrük féltése miatt visszakozhatnának. A cigányok viszont pont ezen a kényelmetlen helyzeten tudnak segíteni.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.31. 16:16:27

@verena: "Szerintem már rég azon a szinten mozog, és kedvelt szórakozása a direkt provokáció."-igen, ez így van sajnos!
süti beállítások módosítása