Igen, üldözik a Jobbikot! Ez valódi üldözés, XXI. századi képletes deportálás. Nemtelen kirekesztés, megbélyegzés. A magasztos "demokrácia" megdicsőült zászlóvivői szabadon, féktelenül próbálják megalázni, bemocskolni, lejáratni az új erőt. Egy gondolatébresztő összegzés következik, a teljesség igénye nélkül. 

Akik a radikálisokat üldözik: 

  • Azok a kommunisták, akik a rendszerváltásként emlegetett bohózat idején a mohóság kényszerétől hajtva, valamelyik "rendszerváltó" pártban vállaltak szerepet.
  • Azok a pártok, amelyek az elmúlt húsz évben a parlamenti szereplésük idején tetemes adóforintokat sikkasztottak el, vagy korrupciós pénzeket vágtak zsebre.
  • Azok a külföldi és hazai befektetői csoportok, amelyek korrupció segítségével jutottak állami megrendelésekhez, vagy így erősítették meg piaci pozíciójukat.

 

Az üldözés eszközei: 

  • Pártfüggő nyomtatott és elektronikus sajtó, televíziós csatornák.
  • Altatott kommunista szerveződések.
  • Külföldi titkosszolgálatok fedőcégei.
  • Itthoni vallási szervezetek.
  • Etnikai szervezetek.

 

Naponta új esetet ásnak elő a Jobbik politikusainak lejáratására. Hol egy régebben készült fénykép, hol egy megrendezett utcai jelenet igyekszik eleget tenni az általuk kitűzött célnak. De essen szó a valós helyzetről. A Jobbik Magyarországért Mozgalom egy erőteljes fejlődésen ment keresztül. Az EU parlamenti választások átütő sikere után, egy újabb nagy siker küszöbén áll. A képviselőjelölt állításban hátránnyal indu a Jobbik a többi párttal szemben, mivel nagyítóval keresik a gáncsoskodók a lehetséges kapaszkodókat a támadásra. Ezen kívül a húsz évvel ezelőtti választásokon nem mutogattak a pártok egymásnak hasonló képeket, mivel néhány valamikori ellenzéki figurán kívül, a legtöbben az MSZMP-ből alakultak át demokratává. Most azonban olyan politikusok állnak csatasorba és sorakoznak fel meggyőződésből a radikális oldalon, akik megélték a neoliberalista korszakot és változást akarnak. Akik a támadásokat intézik ezek ellen a jelöltek ellen, azok elegánsan elfelejtik, hogy ők is így változtattak nézetet, csak nem meggyőződésből hanem érdekből.

A hazugságok, csúsztatások áradatai a parlamenti pártként tevékenykedő Jobbikot tovább fogják ostromolni. Ez nem kétséges. Egyedül abban bízhatunk, hogy a jelenlegi "hazugságverseny" elmúltával, a radikálisok parlamenti tevékenysége felnyitja a jelenleg még kételkedők szemét, és elfordítja a megtévesztett tömegeket a hazudozó politikai erőktől.     

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr911870162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Leg Jobbik 2010.03.26. 12:32:08

Az ember nem is gondolná mennyire előre kitervelt médiaháború van. TV2, RTL klub, m1 mindenki csak szídja a Jobbikot. Vajon mi érdekük lehet nekik EGYÜTT szidni a Jobbikot? Vajon miért van az, hogy nincsen olyan adó amely 1 pozitív dolgot mondana a Jobbikról. Itt a színfalak mögött nagyon érdekes pénzháló lehet. Minden összefügg mindennel. Semmi sem véletlen, én a véletlenben már nem tudok hinni.

Malícia 2010.03.26. 12:41:32

Nem is véletlenek, hanem érdekszövetségek vannak. Igazából ezek is tisztában vannak vele, hogy nem akar itt senki deportálást, meg egyéb ilyen múltat idéző dolgokat. Egyszerűen reszketnek a Jobbik valós tényfeltárásától és felelősségrevonási szándékától. Mindenki tudja, hogy a Fidesz is érintett hasonló ügyekben, ezért tőlük nem várható el a valós vizsgálódás.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.26. 15:41:00

Mit mond a Jobbik? Nekik nincsenek takargatni való ügyeik. Miért hiszem el nekik, holott alapból nem bízom maradéktalanul senkiben? Mert a liberális szennymédia már régen kiteregette volna a szennyest, ha lenne. Ehelyett mit tesznek? Ócska bulvársztorikat kreálnak, a lebutított tömegek pedig kajálják az egészet.

Malícia 2010.03.26. 16:04:22

Azért egy dologra nem gondoltak a liberálisok. Ha ennyire ki akarják a Jobbikot készíteni, az már az "egyszerű" embereknek is gyanús lesz. Akkor azok elgondolkodnak, hogy talán Igazságokat feszeget a radikális párt. Így ássák a saját sírjukat a mocskolódók.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.26. 16:14:47

@Malícia: Igen, a mocskolódásnak van egy határa, amit ha átlépnek, akkor éppen visszájára fordulhatnak a dolgok.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.27. 21:25:33

@Hitetlen (ex)Bérgyilkos: A pofám leszakad. Szutykos libsi szennymédia. Ennyire berezeltek? Minden napra tartogatnak valami mocskot?

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2010.03.27. 21:40:11

@Bemmbemm: Láttad honnan jöhetett a füles?
Újabb rosszpont a kisebbségieknek - jegyezve.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.27. 22:21:57

@Hitetlen (ex)Bérgyilkos: honnan jött? Én nem nagyon néztem a cikket, annyira felidegesített.
süti beállítások módosítása