"A MEASZ- Összefogás a Demokráciáért (MEASZ) támogatja az "Éljen Nyíregyháza Független Mozgalom" kezdeményezését a Jobbik Magyarországért Mozgalom tevékenységének betiltására."

Ez olvasható a Stop hírportál oldalán. A két megnevezett szervezet (érdemes megjegyezni őket) a szokásos "fasiszta veszélyre" hivatkozva szeretné elérni, a Jobbik Magyarországért Mozgalom működésének betiltását. Mivel a Jobbik a valódi élharcosa a szabadrablást elkövetők felelősségrevonásának, ezért az országunkat kifosztó erők nem sajnálva pénzt és fáradtságot, mozgósítanak minden megvásárolható szerveződést. Még az sem tántorítja el őket ettől az álságos, hazug lejáratókampánytól, hogy szép lassan minden korrupciós ügyük kiderül. Pedig behúzott farokkal kellene sunyítaniuk, amiért szembeköpték a hazájukat, nemzetüket. Megcsalták saját választóikat, eladták az ország pénzügyi és gazdasági szuverenitását külföldi pénzügyi csoportoknak (Nagy Britannia, Izrael). Most ezek a pénzelszívó szerveződések féltik a hazánkban megszerzett (megvásárolt) pozícióikat. Elkötelezettségüket, a nagy vihart kavart izraeli katonai repülőgépek Magyarországra történő berepülése is bizonyítja. Nincs olyan európai ország, amely ilyen szintű fasisztázást finanszírozna hazánkban. Ebben egyedül Izrael érdekelt. A zsidók ilyen szintű beavatkozása hazánk belügyeibe, lassan tényleg komoly antiszemitizmust fog generálni. 

Természetesen a választások után sem fognak leállni. A Jobbik parlamentbe kerülésével nem dőlhetünk hátra. Nem lehet más célunk, mint a korrupt közéleti szereplők elszámoltatásával párhuzamosan, az őket korrumpálókat is kiszorítjuk Magyarországról. Ez érdeke minden honfitársunknak, pártszimpátiától függetlenül. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr361866002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása