"Kanada folyamatosan aggódik a magyarok miatt" - olvasható az Index egyik cikkében.

Az idézett kijelentés abban a híradásban található, amely az Ontario-tó parti Hamilton városban állítólagosan lejátszódó rabszolgatarási történetet vázolja. A kanadaiak kedélyeit azok a bűnöző cigányok kavarták fel, akik kiszolgáltatott cigány embereket csábítottak ki a "mesés szabadságba".

Az írás szerint a bűnözők zsarolással, fenyegetéssel hallgattatták el a rászedett embereket. A vád képviselője egy magyar cigánycsoportot feltételez az ügy hátterében. Ő mondhat ilyet, én viszont egyből rasszista leszek, ha bűnöző cigányokat említek. Az már mellékes, hogy a kihasznált emberek cigány származását is megnevezem. Az viszont nem mellékes, hogy a kanadai diplomácia a magyarokat, Magyarországot ítéli meg negatívan. Engem, téged, önt, mindannyiunkat.

Köztudomású tény, hogy tavaly nyár óta magyar állampolgárságú cigányok kértek folyamatosan menekült státust Kanadában. A kárvallott férfi állítása alapján megtévesztve a kanadai hatóságokat, kitanították őt a csalásra. De lehet különbséget tenni a felbújtó és a csaló között? Büntetőjogilag nem hiszem. Talán a vélt összetartozásuk miatt bízott meg a pápai cigány férfi a bűnözőkben? Pedig ismerős lehetett volna neki a rabszolgatartás fogalma, hiszen a közelmúltban Pápán is megbukott egy család ilyen ügy miatt.

A hamiltoni történet nem a bűnözésről szól. Sokkal inkább hazánk lejáratásáról. A hazugságokkal menedék státust kérő cigány "üldözöttek" életvitel szerű bűnözői magatartásáról. Ezek a bűnözők ott folytatják külföldön, ahol hazánkban abbahagyták. A hivatalos kanadai megállapítás pedig Magyarországot figyelmezteti. Nem az állítólagos üldözések miatt, hanem a rendszeres menekült státus igénylések okán.    

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr961859456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.22. 16:14:48

Kedves Malícia milícia!

Először is köszöntelek a Nemzeti Radikál szerkesztői közt! Remélem a még rendszeresebb posztolással egyre többen és többen fognak bennünket olvasni és talán sokakkal megértetjük, hogy a radikális, meg nem alkuvó szemlélet az nem jelent önmagában rosszat. Sőt!

Kanada az én szememben nevetséges ország a cigánykérdés szempontjából. Közleményeket ad ki a kormányuk, melyben elítéli a "szegény magyarországi cigányok üldözését".
Tessék befogadni MINDEN egyes magyar cigányt és tessék megmutatni, hogy mindegyikből rendes, becsületes, dolgos embert lehet faragni! Az ne zavarjon senkit, hogy ez lehetetlen. Lényeg az hogy a magyarokat minden képmutató nyugati nemzet leokádhatja valami mondvacsinált indok miatt.

Malícia 2010.03.22. 16:26:56

@Bemmbemm:
Kedves Bemmbemm!

Köszönöm a fogadtatást! Én is bízom benne, hogy a tárgyilagos írásokkal valódi képet festhetünk egy-egy témáról a mai kaotikus helyzetben. Bízom benne, hogy értelmesebb olvasótábor gyűlik ide, mint néhány provokatív oldalra.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.22. 16:35:41

@Malícia milícia: itt nem lesz megtűrve a trollkodás soha. Kezd kialakulni egy színvonalas kommentelő tábor, nem akarom, hogy elijedjenek a sok idiótától.

2 blogot ajánlok még szívesen mindenki figyelmébe: Archiregnum és Agymosott. Én főleg őket olvasom és ott próbálok bekapcsolódni a beszélgetésekbe. Nem azt a félkegyelmű bulvárszintet képviselik, mint például a Mandiner blog (de sorolhatnám még hosszan, mostanában ők vannak a bögyömben), ahol a vérebek már vicsorognak, ha egy Jobbik szimpatizáns megszólal.

Meg kell érteni, hogy ez egy radikális blog. Szívesen beszélgetünk szinte mindenkivel, de ez a mi területünk, nem hagyjuk, hogy provokáljanak minket!

Hozzám a mai napig közel áll a Fidesz tábor egy része is és ezzel együtt fényévekre van tőlem néhány Jobbik szimpatizáns, akiknek a vitakultúrája kimerül a "büdöszsidózásban".

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2010.03.22. 17:20:42

Már néhány hónapja kavarog a hír, hogy a választások után bevezetik a vízumot Kanadában, hála a "menekülő kisebbségieknek".

Malícia 2010.03.22. 17:48:50

@Hitetlen (ex)Bérgyilkos: Pedig ott lenne hely letelepedniük.

Berserker 2010.03.22. 18:19:18

Üdv itt, Malícia milícia!

Malícia 2010.03.22. 18:25:37

@Berserker:
Én is üdvözöllek!
Remélem hozzájárulhatok a valódi radikális gondolkodás népszerűsítéséhez.

Aqr 2010.03.22. 18:32:53

Üdv, hello! Írogassatok szépen, hadd tisztázódjon az emberekben, hogy a radikálisok is egész emberformán gondolkodnak. :)
Van ez az izraeli kémrepülős dolog, kíváncsi vagyok, mi lesz a vége. Tuti, nem a szír ember megölésében segédkeztek, mert később értek a légtérbe. Inkább az a kétségbeejtő, hogy nem az első alkalom és egy rutinlátogatás volt.

Malícia 2010.03.22. 18:42:15

@Aqr:
Üdvözöllek én is!

Én is írtam a kémrepülőkről egy gondolatébresztőt. Az tényleg megdöbbentő, hogy rutinból repkednek hazánk felett. Én biztosan nem hívtam őket. Viszont vagyok már annyira szkeptikus a jelenlegi kormánnyal szemben, hogy nem hiszem el a magyarázkodásukat. Nem tudom elhinni, hogy nem volt hátsó szándékuk a repülőknek.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.22. 18:48:54

@Aqr: "Írogassatok szépen,"- az ég áldjon meg, neked is kellene néha írnod! :P

@Hitetlen (ex)Bérgyilkos: @Malícia milícia: Bevezetik a vízumot, mert ők sem kíváncsiak a cigányokra, de ránk köpködnek azért! Pontosan ilyen a mentalitása az EU-nak és az USA-nak is, ezért kell magasról tenni arra, hogy mi a véleményük rólunk.

miről van itt nagybasz0 2010.03.28. 15:15:40

@Bemmbemm: Néhány napja beszéltem egy barátommal, van néhány ismerőse akiket nem engedtek be Kanadába. Nem voltak cigányok csak magyarok voltak, és már ennyi elég, hogy ne engedjék be a magyar embert, nem kell még vízum, de attól függetlenül nem engednek be. Kanadában nem azt mondják, hogy a cigányokkal van gond, hanem azt, hogy a magyarokkal. Természetesen itthon a lakájmédiában is így hangzik el.
süti beállítások módosítása