A most következő sorokat kérem csak azok olvassák el, akiket nem zavar a vulgáris hangnem. Bizonyára észrevettétek kedves Olvasóim, hogy néha nagyon dühös hangnemben írok. Nem tehetek róla, ezt hozza ki belőlem az élet. A most következő hír finoman szólva erős indulatokat ébresztett bennem.

Bencze József országos rendőrfőkapitány bocsánatot kért a 2006-os rendőri túlkapásokért a HírTV-nek adott interjújában! Több, mint 3 év után! Hogy gyalogolna el a büdös p...ába és vissza. Remélem most csuklik az anyja ennek a hitvány gazfickónak! Emberek szemeit lőtték ki, ártatlan polgárokat gyaláztak, rugdostak, vertek véresre, miközben ez a sz.r ember a posztján pöffeszkedett, adta az utasításokat és a híradásokból nézte az eseményeket Draskovics elvtársékkal.

Te szemét, hitvány gazember! Tudod mikor lesz neked megbocsájtva minden? Ha önként kiállsz a parlament elé és hagyod magad megköveztetni. Ezzel akarnak szavazókat szerezni a főnökeid? Ők egyenesen kötelet érdemelnek, nem pedig szavazatokat! Édesapám mondása volt: „Fehér ember nem felejt!”. Ezt jól jegyezd meg! Én a helyedben gyorsan lenyugdíjaztatnám magam és elhúznám a belem külföldre. Ez nem a te hazád. Az ilyen sz.r ember nem érdemli meg, hogy magyarnak nevezzék.

Akik mégis folytatták az olvasást az első mondat után kérem bocsássák meg a rengeteg káromkodást, de finomkodó hangnemben nem lehet és nem is szabad ilyen emberekről beszélni.

Aki kíváncsi az interjúra, ma este 22.05-kor megtekintheti a HírTV Riasztás című műsorában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr61764404

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy elvetélt bocs 2010.02.17. 22:56:25

Bencze József sünvezér a minap a HírTV kamerája elé merészkedett, hiszen kampány van.A nyilatkozat elején fényezni próbálta a közbiztonság állapotát mindenféle statisztikai adatok sorolásával, ahelyett hogy Horn Gyulát idézte volna 12 év távlatából, mi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása