Aqr 2009.11.17. 13:36

H1N1

Nah akkor nézzük, milyen dilemmával is állunk szemben. Egyik oldalról a kormány (akiben hiszünk mindhalálig), sőt az egész világ összes kormánya, a WHO, az ENSZ, a tömegmédia, sőt még a Blikk is amellett kardoskodik, hogy itt bizony járvány van, oltsad magad, gyorsan-gyorsan, mert különben lázas leszel. Ismerős lehet ez a propaganda az amcsiknak. (Az 1976-os tömegoltás után a beoltottak körében a vegetatív idegrendszerbeli betegségek száma többszörösére nőtt. Akkor ezt azzal magyarázták, hogy az orvostudomány még fejletlen volt.)

 

A másik oldalról elkezdett kampányolni néhány szemfüles orvos, David Icke, Jane Bürgermeister és még néhányan a vakcina ellen, és kiszivárogtatták a WHO által 2004 környékén elfogadott tervezetet, miszerint ha világjárvány veszély van (márpedig ennek a feltételeit is ők határozzák meg), akkor hogyan kell eljárni. Csak hogy néhány példát említsek, a tervezet szerint karanténba zárhatnak embereket, elvihetik a gyereked iskolából beoltatni, állomásokat építenek ki, egyszóval ráderőszakolhatják az oltást egy, a WHO által osztályzott veszély esetén, egy, a WHO által elismert vakcinával, egy, a WHO által kitalált módon. Joggal kérdezhetjük: ugyan miért akarna rosszat nekünk ez a szervezet? Nem tudjuk, de történtek érdekes dolgok az elmúlt fél évben. Hopp, csak nem ismét kicsavart elmeállapotú gépezettel állunk szemben, akiknek a kezére játszik a hatalom minden formája? Összeesküvés-elmélet!

Az alábbi videókat is érdemes megnézni. (A feliratot a menü-n belül Enable stubtitles-al lehet bekapcsolni)

 

 

Ezeken kívül javallott utánajárni, hogy mi történt Ukrajnában néhány nap alatt, és milyen őrült mondott bele az éterbe milyen őrültséget néhány hónappal előtte.

Nem akarok javasolni senkinek semmit, beoltassa-e magát vagy sem. Mindenki mérlegeljen és döntsön. Ha a 2012blog gondolatait továbbvisszük, akkor itt is megfigyelhető egyfajta szétválasztása az emberiségnek. Aztán lehet, mi állunk a rossz oldalra. Mindenesetre a Bürgermeisteres videóban elmondott higiéniai védekező módszereket érdemes észben tartani. És ami a legfontosabb: add tovább az infót. Aztán döntsön mindenki maga.

1 komment

Címkék: h1n1

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr881531726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aqr 2009.11.18. 18:00:51

Ez az oldal elég szépen összeszedi a felelhető infókat: vitaminszabadsag.com/hirlevel.php?id=10
süti beállítások módosítása