Gyakran megesik az emberrel, hogy ilyen kijelentéseket tesz: hú, Kínában ez a fene kommunizmus nagyon zavaró. Vagy: jajj, a dél-afrikai gyilkolások nagyon rossz dolgok, nem tetszik az az ország. Netalán: basszameg, Mexikó egy undorító hely, nagy a mélyszegénység. Ki figyelne fel ezekre a kijelentésekre? Maximum az érintett országok.
Olykor előfordul, hogy az ember mond ilyet: Izraelnek nincs joga létezni. Nincs joga elfoglalni a palesztínok otthonát. Nem volt joga arra a számtalan háborúra, amit létezése óta indított. Nincs joga megtagadni az atomsorompó programját, nincs joga kitiltani az atomenergia-felügyelőség embereit, nincs joga eltitkolni azt a 300 nukleáris töltetet. Nincs joga gyerekeket, asszonyokat célirányosan írtani, nincs joga falat húzni Ciszjordánia köré, nincs joga éheztetni a palesztínokat. És arra sincs, hogy hazugságaival tömje a fél világ fejét.

Ha ezeket mind felolvasnák az RTL Híradóban, másnap már teljesen új felolvasógárda fogadna minket. Miért? Mert antiszemiták, rasszisták, fasiszták, trapis.... ésatöbbi. Mindenki számára világos, hogy kinek a kezében van a fősodratú média szerte a világban, beleértve a hírügynökségeket is. Mégis megfigyelhető egyre több rés, egyre több repedés azon, amit már hosszú-hosszú évtizedek óta építgetnek.

Éppen a napokban történt Spanyolországban, hogy a jobbközép Néppárt valenciai szervezetének új elnöke kijelentette: "A holokauszt a történelem legnagyobb hazugsága."

Itt pedig a különségek az izraeli és iráni atomprogram között.

Itt pedig látható, hogy még a saját népük minden tagja sem támogatja őket, érthető, hisz az ultraortodox zsidók még a Tóra szavait követik.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr1001453174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petya88 2009.10.17. 00:30:06

Adjon az Isten!Tetszik a blogod, nekem is van és amint látom sok témában egyezik is, énis általában a radikális-jobboldali hírekről,Jobbik-gárdával kapcsolatos dolgokról szoktam bloggolni, ha érdekel nézd meg.
petyablogja.blogspot.com/
Szebb jövőt!

Aqr 2009.10.17. 02:46:37

Hella! Jó látni, hogy sokan postolgatnak ebben a témában, majd ahogy időm engedi, próbálok oda is felnézni. Linkcsere is lehetséges, vagy ilyesmi. :)
Szebb jövőt!
süti beállítások módosítása