Aqr 2009.10.06. 19:21

Hol is kezdjem

 

A blog azért született, mert szükségszerű volt, ahogyan a Jobbik, a(z igazi) nemzeti netes sajtó és az Ellenállás is szükségszerű. Szükségszerű, hogy ekkora hazugságok, árulások, népírtások, háborúk, igazságtalanság, deviancia, torzió közepette megjelenjen az ellentábor, egy apró fénysugár. Nem biztos, hogy a megfelelő oldalt képviseljük és nem tudhatjuk, hogy nem esünk-e ugyanabba a hibába, hogy elhisszük, ami hamis. De az biztos, hogy a jelenlegi világrend nem maradhat fent tovább. Elég volt. S itt próbáljuk kivesézni, hogy miért is, mi az amit mi, szimpla halandók idelent látunk és ami alapján ítélünk.

 

A vasárnapi Szegedi Csanád-Fankadeli előadásra visszatérve szerintem a kulcsmondat Fanka mondandójában volt. Azaz: hiányzik a szellemi muníció, a tudatos, kritikus gondolkodásmód. 70 évnyi fáradtsággal irtották ki belőlünk, elnyomva a magyar kulturális örökséget, a keresztény alapelveket, a történelem igaz oldalát. És éppen ezen kell segíteni, azt kell megértetni az emberekkel, hogy van másik út, nem muszáj nekünk az Eurokolhoz seggét nyalni, amit a Lisszaboni-szerződéssel létrehoznak, nem kell a Tel-Aviv – Washington féle birodalmi, globálpiaci kapitalizmus kurvájává válnunk és a legfontosabb: nem kell tűrnünk, hogy azt tegyék velünk, amit szeretnének. Ha csak Magyarországot nézzük, 10 millió ember (najó mínusz a cigányság) szenved néhány ezer-tízezer kedvéért, míg ők halomra lopják az országot, majd azt mondják: „megjavulok, ne aggódj. Bízz a demokráciában és a jogállamban, és menj el szavazni, mert minden jobb lesz” És ezt játszák már húsz éve, persze a cionmédia közbenjárásával és hatékony munkájával.

 

Mi történne, ha az a 10 millió elfordulna ebben a szent minutumban, azt mondaná, hogy NEM. Eddig és ne tovább. És higgyétek el, itt nem arról van szó, hogy az a sok millió ember gonosz, vagy annyira szeretné ezt a neoliberális világot. Szimplán nem tudnak róla, nem látják át (még mi sem), hogy milyen hazugságokkal van tele a fejük. Hát ezen kell segíteni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr221432426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása