Malícia 2010.06.01. 15:35

Árral szemben

Nem kegyes hozzánk az ég. Ezt szó szerint lehet értelmezni, hiszen valószerütlenül sok csapadékot kaptunk az elmúlt időszakban. Azt mondják, "májusi eső aranyat ér". Ha szó szerint vennénk ezt a mondást, igazán gazdag ország lettünk. Természetesen ez nem igaz. Sajnos rendkívül sok kárt okozott a vég nélkül lezúduló csapadék hazánkban. Ez az időjárás már a kutyának sem való.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megszenvedi a bő égi áldást ember, állat egyaránt. A sors úgy hozta, hogy mostanában nemzeti összefogást építünk. Hát itt a remek alkalom a valódi összefogásra. Most lehetőségük lenne a tetteikben nem, csak nyelvükben magyar lakosoknak, hogy tömegesen bizonyítsák állítólagos hazaszeretetüket. Ellenkező esetben továbbra is csak élősködőknek fogjuk tekinteni őket, akik az árral szemben csak egyhelyben lubickolnak.  

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr92048081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2010.06.01. 19:58:32

Ez van, helyi szinten kell elintézni.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.06.04. 12:54:58

Hétvégére a környékről csapatot szerveznek. Nagyon szerettem volna menni segíteni, de a munkám nem engedi, nem mehetek el sajnos itthonról. A szívem megszakad, de sajnos nem tudok segíteni rajtuk. Viszont, ha jövő hétvégén is tart majd az árhullám, megpróbálok leutazni Borsodba, akkor már szabad leszek.

Aki teheti, menjen. Az ottaniak már kezdenek kimerülni, szükség van minden egyes emberre.
süti beállítások módosítása