Újabb agyonverés, újabb cigányok által elkövetett brutalitás. Most a Fejér megyei Ercsi került a figyelem középpontjába. Ez a gyilkosság annyiban tér el az eddigiektől, hogy az áldozat egy megkeseredett, a hatóságok tehetetlensége miatt csalódott ember. Móresre akarta tanítani azokat, akik folyamatosan fosztogatták, és a féltve szeretett kutyáit pedig könnygázzal fújták le. A szándéka érthető, de az indulatok vezérelte visszavágás balul sült el. Ő lett a cigányok újabb áldozata.

Természetesen a radikális oldal is megszólalt az ügy kapcsán.

"Szegedi Csanád: Cigánybűnözés, nem csak Ercsi kapcsán: véget kell vetni a cigánybűnözők terrorizmusának!"

A politikus indulatos szavai hűen tükrözik, a magyarországi cigánykérdés eddigi hibás megközelítését.

"Ercsi polgármestere is megerősítette, hogy a végső elkeseredésében önbíráskodni próbáló áldozat a városkát rettegésben tartó cigányfamília ellen lépett fel. Akik büntetlenül, évek óta lophattak, rabolhattak, fenyegetőzhettek, kiirthattak egy fél erdőt! Vajon ha magyarok tesznek ilyet, szintén ennyire elnéző a rendőrség? A választ tudjuk. Magyarországon valóban erőteljes a rasszizmus és a fajvédelem. A magyarellenes állami rasszizmus és a cigányság fajvédelme, pozitív diszkriminációja."

Ezek tények. Csak körül kell néznünk, és láthatjuk ezeket a problémákat. Persze a Szabadság-hegyről nem látszanak! De ezek akkor is tények!

A cigányság egy részével nagy baj van. Hiányzik belőlük az a bizonyos fék, ami megkülönbözteti a gondolkodó embert az állatvilág gyilkosabbik részétől. Az állatok általában az élelemért ölnek. A gyilkos cigányok viszont már nem. Ők így reagálnak bizonyos esetekben. Nekik csak a ma számít, a holnap majd hoz valamit. Valamikor náluk is az élelemszerzés volt az indok. Erről viszont mélyen hallgat mindenki, aki ismerte ezeket a 20. század elejéről való történeteket. Nem szabad kimondani, hogy kannibálok leszármazottai élnek a szomszédunkban. 

Az Ercsiben történt tragédia után már megjelent a televízióban az első liberális maszlag. A megilletődött szakember már ki is mondta a felmentő ítéletet. Jogos védelem volt. Szerinte. Ezeket a szavakat úgy merte nyilatkozni, hogy a rendőrség épp hogy megkezdte a vizsgálatot. Természetesen látszott a valós szándék a nyilatkozat hátterében. Meg kell előzni a cigányokkal szembeni esetleges atrocitásokat.

Én viszont azt mondom, hogy meg kell szüntetnünk a magyarok ellen, cigányok által elkövetett  brutális fellépéseket. A legszigorúbb törvénykezéssel!  

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr542030395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2010.05.25. 19:38:15

Vajon őt/őket is meghurcolják, mint a kesznyéteni bácsit? (költői kérdés)

Komolyan: itt egy újabb lehetőség, hogy megreformáljuk a jogos önvédelemről szóló paragrafusokat. Na majd a "két héten belül nagyobb közbiztonság lesz"-féle "alkotmányozó nemzetgyűlés"(hogy a pofájuk nem szakadna le)!

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.05.25. 20:54:04

Tiszta ősember-mentalitás: mindenfajta konfliktushelyzet kezelése abban merül ki, hogy veszek egy jó nagy bunkót, és agyonverem a másikat. Kannibalizmus még nem volt?!

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.05.25. 20:58:48

@Hitetlen (ex)Bérgyilkos: Nem akarom bántani ezt a szerencsétlent, de saját magát vitte egy olyan helyzetbe, amiből nem tudott jól kijönni. Ha már nekimegy az ember az ellennek, legalább vigyen magával valami kézifegyvert, amivel tud védekezni. A permetezőnek rendkívül előnytelen a súlyelosztása. :S

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.25. 22:06:16

@mefisto: 2010-ben Európa közepén nehogy már az legyen a hülye, aki igazságot akar. Lehet, hogy én is odamentem volna meggondolatlanul és ROHADTUL nem számoltam volna azzal, hogy megölhetnek.

Nem rád értem, de az hótziher, hogy a libsi fajvédő köcsögök majd ezzel fognak mindenhol jönni: "ő volt a hibás!"

Hát egy nagy lóf@szt!

Az ilyen embereket a TELEVÍZIÓBAN nyilvánosan kivégezni HALADÉKTALANUL! Lehet nyávogni az ilyen kijelentéseken, de a mocskos retkes aljadék ősember majd kétszer is meggondolja, hogy hozzáér e a tisztességes emberhez!

Mi lesz a vége? A koszos cigányok kapnak majd 15-20 évet, aztán szabadulnak. Gratuláció a NAGY jogrendszerünknek! Okádékok!

A Fidesz meg ilyenkor takarodjon el a picsába a 2 hetes kijelentéseivel. Oltották a Jobbikot a felelőtlen kijelentései miatt, erre ők is ezt teszik. ÉS TESSÉK! NINCS cigánybűnözés! Ez is csak megélhetési bűnözés volt mi?

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.05.25. 22:49:47

Nem mondom, hogy ő volt a hibás, ezt a "miért ment oda" mentalitást én is megvetem. Azt sem mondom, hogy számítania kellett arra, hogy megölik. Arra viszont számítania kellett volna, hogy lesz némi fizikai attrocitás - a permetező viszont baromira alkalmatlan a kézitusában. Felelőtlen volt és sajnos az életével fizetett érte.

A Fideszt meg felesleges belekeverni ebbe az ügybe. Nem tudom feltűnt, de Viktor sokkal határozottabb és keményebb, mint volt '98-'02 között, vagy amire én is számítottam volna. Az ilyen eset viszont kivédhetetlen. Az ún. generális prevencióval (lényegében = a kőkemény elrettentéssel) lehet majd szépeket alkotni, hogy pl. a három csapás alapján egy ilyen erőszakos eset után életfogytra vágják az egész családot. Mindenkit, aki érintett volt a gyilkosságban.

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2010.05.26. 10:12:16

@mefisto: inkább olyan házba vitte, ahol cigányok élnek. Ilyenek ezek a cigányok, rögtön ki akarnak nyírni, ha (vélt vagy valós) sérelem éri őket.

Malícia 2010.05.26. 12:24:28

Ercsi az ország egyik legfertőzöttebb települése. A helyi cigányok folyamatosan fosztogatják a környék falvait is. A rendőrök pedig rendszeresen üldözgetik őket. Nevetséges az egész, én mégsem tudok rajta nevetni.

miről van itt nagybasz0 2010.05.26. 22:20:05

@mefisto: @Bemmbemm: Nem lennék meglepődve ha kiderülne, hogy éppen az áldozathoz mentek betörni és ő rajta kapta őket, ezek ijedtükben agyon ütötték szerencsétlent, a megélhetésiek pedig megrendezték az egészet, hiszen már a permetező is náluk lehetett...
süti beállítások módosítása