Nézem ma este a TV-t és mit látok? Főműsoridőben Szar...Mesterházy Ati gyalogol a képernyőn és közben a megosztottságról, árkok betemetéséről beszél. Gondolom nem filléreket fizetnek ki egy ilyen reklámért a kampánypénzből. Kreativitásuk sosem volt, tisztességük főként nem.

Most itt egy „friss” amatőr kampányfilm, amit egy Jobbik szimpatizáns hozott össze. Nekik nincsenek millióik stábra, nem adják le a kereskedelmi televíziók minden este. Nekik „csak” a lelkesedés, a hazaszeretet maradt. Ennyi pedig éppen elég ahhoz, hogy lemossanak minden méregdrága kampányfilmet. Íme:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr421830142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berserker 2010.03.11. 13:11:39

Jó, sőt megmerem kockáztatni hogy jobb mint a hivatalos (már ha az, fogalmam sincs) Jobbik kampányfilm, pedig az sem sablonos.

Így zárójelbe a végére, nemrég felkerült a netre egy fidesz fanklub által készített film is, ami szintén jóra sikeredett. Mondjuk a végén az "itt az idő" felirat ütős. Eddig hol voltak? :D
Na link: www.youtube.com/watch?v=2cX80z6TRc0
süti beállítások módosítása